JEBI ŽVALAVU ŠIPTARČINU

1. Па код нормалних људи су илузије одавно разјебане, а код ових сендвичара, ћација, ботова, и осталих подврста Срба, нису, нити ће, немају капацитет.

2. Zli Cara, ne vidi da je čoek na vrhu piramide i gleda nekoj cavi u bulju

3. хахах, ИЛУМИНАТИ КАМФРМД

4. haha odlično kadrirano onda neko jede govna kako je ovo sa šarovićem sve iz udba kujne

https://x.com/i/status/1963272430899601537

5. Šarke ih iskreno mrzi jer jbg izdaja i dobro radi ovo što radi, najbolji prikaz toga je upravo on prikazao onim snimcima iz jagodine, svi smo znali kakva ekipa je u pitanju ali nikad nismo bilo toliko blizu da osetimo taj vajb

Sigurno neću glasam za njega jer jbg radikal, ali stvarno poštujem ovo što radi.
    Imaće on svojih 5% garant i bez mene

6. Ima neki klip afterparti mačovanje s polićacijima u ZR u nedelju, dobra napucavanja

7. Odakle ova slika Caro? Nemoguće mi da to prikazuju na nekoj tv. Mislim, čak i za prosečnog Ćacija je kriminal da neko ovako sastavi sliku. Bukvalno mogli su i Rona Džermemija da ubace pored Vučića.

8. što kaže jovor neko to od ovih radi namerno (Marija Vasić) da bi ćaci ispali nepismeni i nesposobni haha

9. onim snimcima iz jagodine

ono u ćacilendu je ipak pobedilo kacu ga izneli iz parka ko šešeljugu iz skupštine

10. Dragan Vučić najavljuje izbore čuvajte se Serbi

11. msm da da, tu se prvo otvorio prostor za žvalavce okad palma rikavelnuo

12. bila jagodina, kikinda, sr mitrovica pa ćacilend

sad ovo u zrenjaninu ne znam el bilo još nešto

13. nece ovo na dobro izadje nema sanse, narod je preretardiran, pohlepan, bedan, izdominiran, istrošen, zaluđen i mentalno pojeden da bi se zauzeo za sebe kao kolektiv. Ostaje samo ovim buducim generacijama da stvore neku novu realnost u perspektivi.

14. Sklekovi, zgibovi, tegovi, kreatini, aminokiselini, metafentamini, štangla. Za početak. U VA sam video ne znam više ni ja koliko ljudi ko od brega odvaljenih, ko T-800 jbt. Kad krene taj neki konačan rasplet, a biće ga nažalost, i skupi se sve živo u BG ovi nemaju šanse nikakve bukvalno, glave žive neće poizvlačiti. Jer jbg nije ni narod sad više glup i naivan, prošao je 15. mart, nema više šta da se lažemo.

15. Narod koji pustio klince da dobijaju po pički i krvare za viši cilj ne zaslužuje državu, to je istovremeno i razlog zašto narod ne upravlja ovom državom dok istovremeno iz kurtoazije glumi normalnost i održava postojeću paradigmu države mogućom.

Serbi kolektiv pičaka

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.