Puši kurac aco šiptare ♪ ♫ ♬

1. Јел то фејс ривил?

2. e sad sa ovom slikom da se ide za valjevo scuo lol

odlican rad rispektara

3. inace svasta se desava u podprocesima, pljuste krivicne na sve strane, sudije dizu optuznice protiv sektasa svega ima drobi se i iznutra

4. Fala, imam još desetak sati posla na njoj. Moram da se zaokupim nečim lepim, jer realno bar 12 sati dnevno provedem razmišljajući o ultranasilju.

5. Šest skoro gotovih, još 9. Ne znam da li ću moći to da izguram do marta.

6. Есте видели онај клип на ИГ Шаровићевом кад прилазим оним колима и комбијима Жандармерије, ајде онај комби је жандармерија, пише лепо, а имају јбт оне џипове ко ФБИ неке црне са затамњеним стаклима и напред и назад и лево и десно, и сви носе фантомке унутра, ко су бре ти људи, какво је то одељење, ко амерички БлекОпс састав делују.

7. cia bia milicija de su hameri pitam

8. Ео прегледах и остале клипове, ладно су снимили људе са фантомкама који седе у санитетском возилу, ахахахахаха

9. nervozni su siptari jako jer znaju sta ce da se desi neminovno

10. Melk fino si se nabio, proteini kreatini, prati se 2g po kilogramu. Samo nastavi. I crtež je dobar. Rispektara

11. 627 to su bili kričak i njegovi degenerici, u brabusu itd.

12. C R T E Ž
    R
    T
    E
    Ž

lol

13. proteini kreatini

Brate ja ni neophodnih 70g proteina dnevno ne unesem, nekad jedva da prebacim 20, pošto retko jedem meso itd. Kreatini, pojačivači...C, samo bio :) Realno kad bih jeo šta i kako treba imao bih 10 kila više. Samo hardkor trening. Doduše prestao sam jaja termički da obrađujem, rokam neki šejk tipa 5 puta nedeljno, 5-6 jaja, jogurt, breskve, griz. Griz je superhrana, ima proteina skoro koliko biftek.

14. Видим она баба новинарка са Информера иде интервјуише људе са неког кацигом на глави хахах ах ахахахахаха

15. Baba masno naplacuje ovo tipujem 4-5 k min mesecno

16. lol pogle fejs zvaline lazne zene daun baby

17. danas parada govana eno dizejblovali litiju danas u beogradu da bi zvalini soros pederi mogli lepo da se osecaju

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.