karaj vucelu

1. Ništa nisam ispratio ovo
    kumara juče dobio ćerku, ja usro od špriceraja ispušio skoro dve pakle nešto sam naljutio ženu neće mi kaže šta, što mrzim te mozgalice kad sam mamuran

Nego, dajte neke zanimljivosti od jučerašnjeg svesrpskog ultra pokreta za prosperitet, jel bilo nešto zanimljivo?
    Jedino znam da zvezda popedila partizan, jel bilo publike na severu a hahaha

2. Obzirom da smo globalisticka kolonija patriotsku opciju ce da miniraju globalisti sa istim ciljevima.

3. Ok, caro, lako je registrovati problem, bar problema imamo za izvoz.
    Rešenje?
    Po meni jedino saradnja svih protivnika režima do njegovog svrgavanja.
    Tvoje rešenje?

4. Свиђа ми се ово што је очекивао 300к људи, не, ни у сну се не би десило, верујем да је било и више људи на скупу, али нису ни излазили из аутобуса и вероватно су се штекали по кулоарима.

5. Скелеторе, било публике, класика 7 8к север, југ распад - на пола копа, а фракције још мање.
    Скуп је био танак, 30-40к људи макс на тргу, Шаркета гађали водом и разбили камеру, па га пандури забарикадирали између камиона да му ‚‚безбедност не би била угрожена‘‘, и тое то, велики неуспех, сума сумарум.

6. П.С
    Шаркета нападали високи функционери напредњака, значи, оно, директори предузећа и то, и идентификовани су.

7. Fala tebra, kad mi se rqzbistri u glavu odo na yt da ispratim šarketa

8. bulg, resenje je da se oslobode mediji,ne postoje u ovoj zemlji samo vucic, djilas,jovanovic i dacic.nek puste malo nestora, lompara, glisica i jos neke takodje i prave nepristrasne politikologe poput cvijetina.da vidimo onda kakvi ce rezultati da budu.samo to i kontrola na biralistima, kamere + studenti, e onda neka izaberu koga hoce..

9. bulg, resenje je da se oslobode mediji

A da bi se to desilo, treba da padne ovaj režim, to je valjda jasno. Kako režim da padne bez saradnje među njegovim protivnicima? Ili ima još neko rešenje?

10. Naravno, pod oslobođenjem medija podrazumevam one s nacionalnom frekvencijom - RTS, pink, hepi, prva i B92. I ko god još da je dobije, ima valjda još jedno upražnjeno mesto.

11. Па нек добије ТВ Храм, логично.

12. da vidis o tome nisam razmisljao,.da bi se to desilo mora da padne rezim a da bi pao opozicija mora da bude jaka-a ova sad koja je najjaca i ne radi nista posebno na tome..to vam se zove zacharani krug...verovatno se svi i nadaju da samo studenti mogu da obezbede fer uslove za sve..to bi bilo najcistije resenje, ako nekako moze da se vrsi pritisak dok ovaj ne pristane na to.sto opet nema sansi

13. A da bi se to desilo, treba da padne ovaj režim, to je valjda jasno.

brate kakva bazična omaška. Planiraš na nepoštenim izborima da svrgneš vlast nekom koalicijom, de to ima. Ko će to da ti pusti a pri tome redovno glasaš za kojekakve trojance tipa MJ

Opozicija kompletna može da se ujedini jedino oko izbornih uslova da se uvede red u spiskove, kamere itd itd...ali to su bajke oko ujedinjavanja svih pod istu kapu.

Jbg nije žvala primaran target ovih protesta, to što su mnogi prepoznali to glavni motiv- zajebali su se. Tačnije nije žvalavi target uopšte.

14. zacharani krug situacija.vucic vlada dok ne umre

15. nek vlada al nek prvo ispuni zahteve lol

16. RTS, pink, hepi, prva i B92

Ove nacionalne frekvencije treba ukinuti za privatne televizije. Teška besmislica.

17. jeste on lud ali nije tolko da otera sam sebe u zatvor..kad bi krenulo da radi tuzilastvo bukvalno bi svi zavrsili u zatvoru.i pitanje je dal bi tuzilastvo moglo da odradi sve to..pa onda opozicija-vecina hoce eu a eu ima uslove na koje niko nece da pristane.nece niko rafale, to samo vucic hoce.nece rudnike itd.ludilo totalno

18. niko se nije bunio sto smo uzeli kineske raketne sisteme ali za rafale svi se bune.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.