Karaj Vučele

1. Ови протести су отишли даље него што се ико надао, свима који имају мало мозга и који нису под мајнд контролом - Информера, Бљуца и Пинка знају истину.

2. Ovo je isto jee beee no dobar govor bio koji vredi zapamtiti

https://www.youtube.com/watch?v=JrZTCygXvZ4

dobar dan za obojenu revoluciju sve u svemu, žvalojziju će trebati vći brus uskoro.

3. aleksića nikada ne uzimati za dobar primer kao ni ostale likove iz globalističkog tima B

više je ovaj albijanić ojebo danas al u pitanju je ličan motiv i prcanje sekte a ne realni stavovi koje bi oni sami sledili.

4. Moraš priznati ovo je opasno ispišavanje i vraćanje na fabrička podešavanja, kvalitetan govor + ovi ćute sve vreme, nije ciganija. Ovaj ko je tačno nemam pojma i negde me i ne zanima, ne mirišim nikoga iz opozicije. Govor dobar predobar svejedno.

5. Jbt nikoga, ali baš nikoga od političara ne cenim u Srbiji, ajd to, nego što u čitavoj Evropi nema ozbiljnog, jakog političara, ni jednog jedinog. Šolcika, Makron, Starmer, Kokainski...Sunak, Boriždžonson, jebote kakva garnitura liliputanaca sa ručicama, neverovatno. Desničari takođe fejspalm totalni. Neverovatno na šta se sve to svelo i koliko su zapravo, preočigledno nebitni.

6. sve što se dešava u skupštini je nelegitmno već duže vremena a tamo sede još samo ljudi koji i dalje podržavaju sistem u srb ovakav kakav jeste i deo su pozorišne predstave. Predstava za javnost... studenti od prošle noći zovu sve živo i mrtvo da se priključi ispred rts. Naravno da niko od ovih govana tipa aleksić nije ni pomislio da se pojavi tamo nego je naravno jeo govna u lajv prenosu na rts-a kako bi skupljao politicke poene jer mu je to važnije nego da objektivno da podršku studentima. A onda bi oni neku ekspertsku...tako da sustinski ta tirada nije vredna gledanja

7. Jasno, ali potrebna su i ovakva kvalitetna ispišavanja po ovim idiotima, naročito jer je kulturica, bez ciganisanja i incidenata. Jbg čovek je političar, zarađuje poene tamo gde može, kao i svaki drugi. Jel bio prenos skupštine na tv-u?

8. naravno da je bio, uvek bude

9. I nije aleksić političar nego bednik u službi globalističke kaste, isto kao i brat mu vucela, marinika, djilas itd itd...

u okupiranoj drzavi i skupstina je okupirana jer su im ciljevi zajednički.

Doduše da je Hil ovde vrv bi bilo malo manje incidenata

10. Jedini Aleksić koga ja poštujem je stari Aleksić koji je govorio o Monstantu i trovanju naroda.

11. Ne znam, trista puta gori šupci su mi ispali Putinesku, ekipa oko njega i Orban, kad su morali da stanu uz ovaj narod izabrali da štite jebenog žvalu, brane neodbranjivo bukvalno. Mrš imbecili.

12. Očekivanja su veća od Rujana pa je utoliko i veći hejt jer očekuemo da dođe Putinela lično na medvedu i spuca vucelu iz snajpa u kasu. Doduše nisu baš nešto podržali vucelu, ne direktno, bilo je i otvorenih kritika tipa da pazi sta radi, puno vecu podrsku daju solc makron ursula i ostali globalisticki mejmuni koji ga i drze na vlasti
    A Orban vrv pere ozbiljne pare ovde pa mu vučela dođe kao brat.

13. Bilo kako bilo, Jovor Bakić bio u pravu skroz za dinstanje, moraće psihopata da prođe kroz opasnu agoniju i da se pati, a vala zaslužio je patnju. Evo mu ga maj, ima posle devetog da ga karaju ili Putinela ili ova govna iz EU, ko zna šta će ovi njegovi imbecili da sjebu u međuvremenu i samo ga zaliju govnima dodatno. Stvarno ima pusti sojke do pupka.

14. dosli mi studenti.u sto je bila festa.nikad u kv tako nije bilo.kako li ce tek sutra da bude.ceo dan blokada, od 8 ujutru pa valjda do 11 uvece.imam tri male zvizdaljke, sve tri mogu da stavim u usta i da zavizdim.

15. Ne znam, trista puta gori šupci su mi ispali Putinesku, ekipa oko njega i Orban

sustinski brat Orb je sve ono na sta je vucela drkao kurcic dok je nosio gajbe za seseljugu. Drzi do svoje zemlje ne pušta belosvetsku gamad da mu invejduje zemlju, otero pederaše i soroša do kurca, danas ukino zabranu svim gej paradama i promocijama, ne jebe nato ni eu iako su clanovi tih organizacija, radi sa putinelom i trampom sta oce i kad oce, podeli desetina hiljada mađarskih pasoša po vojvodini...i naravno da takav lik podrzava nekog slepca kao što je zvalavi jer vidi da ide u propast i tu vidi lične ambicije. Svaki dobar državnik radi tako za svoj narod.

16. opaaaa cepaj labe dosli studenti i na tvoja vrata

17. tako je idemooo.kad vidim tu atmosferu i ljude deluje nemoguce da ce sisoje moci da zadrzi vlast.on je sad bukvalno uzurpator

18. žvalimir je obesmišljen, a što je još važnije obesmišljen je koncept koji se zove "a ko će posle njega da vlada"

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.