Karaj Vučele

1. hahah prži rejvara i srpsko ruska zastava ahahahah

e jbg da se ne lažemo počistila bi narodna policija ovo kao od šale...ali nemaaaaaa.

Opcija 1: ne smeju od okupacionog namesnika
    Opcija 2: nema ih i boli ih kurac jer vučela ostao solo

2. a kv ojebalo gledao sam ovaj docek bile solid sanse da spale par studenata lol

https://x.com/i/status/1912237106316931535

3. Opcija 2: nema ih i boli ih kurac jer vučela ostao solo

Pa manje više ovo, ostao je solo. Raspali su se. Nego i ciganje ispale iz evrolige, baš loše veče za žvalavog. Još ako su ga trpali sa tribina ima da plaky.

4. Isto sam više za opciju dva, puko koncept nema se para, Asad fazon...kad oteramo vucelu ulazimo u ozbiljan bankrot al koga bole kurci nije nam prvi put...dažbog da instaliramo kakve takve institucije pa da procesuiramo onih 48 miljardera i 34k meleonera da se naplatimo koko toko makar nacionalni stadion da završimo do onog prvenstva u fudbalu što pravimo sa šiptarijom

5. i jbt sta bi sa onim istanbulskim milionskim protestima, dva dana izasli svi ko mejmuni posle nista, vrv neki aleksic dao neka obecanja preuzeli proteste prodali im pricu da idu u jevropu demokratija kurac palac

6. Ne znam, ali znam da su uhapsili Đajića večeras. Iskoristio žvalavi psihopata gužvu oko Strazbura i ostalog da zabode sebi još jedan autogol, što da ne.

7. Đajić je posebno problematičan. Blejao je tamo na gradilištu 2-3 dine bez neka veća problena, čim se desilo šta se desilo izleteo je prvi u medije full spreman (po mom uverenju da bi spasavao svoju bulju kao prvi uzbunjivač) jer da je ćutao visio bi u tvorza sa ostalim kolegama već par meseci i jele bi ga stenice

ovako je navukao zašititu javnosti na sebe i to ga drži u ćivotu, Ispao on jedini pošten od svih inženjera, ne tvrdim da nije al mnogo se nešto dobro provukao od ekipe.

8. Msm u diktaturi vučelinoj strahovladi neki tamo Đajić da jede govna do te mere nešto se ne uklapa u koncept.

9. Bukv svi radili u dilu, korupcija na max, krao ko je kako stigao namestali tendere oprali silne milione na projektu sve vodio vucela i ekipa oko njega ugovor bio tajan sa kinezima

minvajl Đajić smotani šef gradilišta sa dugom kosicom ukazivao na probleme zalutao tu slucajno sve je on to video sta se desava ali nije imao ko da čuje

da se ne lažemo neko ko je normalan sa integritetom ne bi na takvom poslu ostao duže od dana

10. „Odgovor dezinformeristima: Moj stav je jasan – narod treba da izglasa smrtnu kaznu Vučiću – ne bih da se desi da ga neko kasnije pusti iz ludnice pa da opet krene da okuplja naciste i kriminalce oko sebe. Srbi imaju kratko pamćenje, pa za svaki slučaj – GLOGOV kolac pride!“,

Ne znam šta mu je trebalo ovo da postuje, verovatno je prso od ko zna kakvih laži i pritisaka, ali morao je znati da će ga jebavati zbog ovoga. Svejedno, mora narod pred stanicu koliko ranom zorom.

11. Ali ovo, jebeni idioti su spakovali u bus čoveka koji je izgl. dementan u manjoj ili većoj meri, bez dokumenata, i nisu ga ni vratili kući

https://backapalankavesti.com/hronika/nestao-muskarac-iz-backe-palanke-porodica-moli-za-pomoc/?fbclid=IwY2xjawJryrlleHRuA2FlbQIxMQABHj7jwF69FIyixKwhkSrvMXo_A59hmdGCcmAJc9IhuerBav8xjYqtiMSiuNi2_aem_JuEWN4KgCo5wow1raNXwKA

Zamisli sad u BG-u šta se njemu dešava, verovatno mu ni keš nisu dali imbecili. Jebote.

12. „Odgovor dezinformeristima: Moj stav je jasan – narod treba da izglasa smrtnu kaznu Vučiću – ne bih da se desi da ga neko kasnije pusti iz ludnice pa da opet krene da okuplja naciste i kriminalce oko sebe. Srbi imaju kratko pamćenje, pa za svaki slučaj – GLOGOV kolac pride!“,

brate ovo kao da je sam šešeljuga napisao lično i dobio 10 dina u Hagu za nepoštovanje suda. I kakav glupav motiv za aps, opet verbalni delikt. Zato i kažem da lik smrdi na max.

13. Inače to hapšenje Đajića je trebalo da se desi pre pet dana, ni ovo se ne uklapa u koncept. De ima to da ti lagano najave šta treba da se desi. Meni ovaj sve više i više smrdi na ozbiljnog trojanca.

https://www.slobodnaevropa.org/a/djajic-tuzilastvo-hapsenje-predsednik-srbije/33381358.html

14. Realno napisao čovek ono sa čime bi se složilo 90% ljudi, ali je nepotrebno. Upadali su ljudima u kuće i zatvarali ih za daleko manje . Ovo u principu i jeste ugrožavanje bezbednosti, i može žvalavi da ga jebava sad zbog toga, kao i Žunića recimo. Ako narod ne pritisne, a hoće.

15. Bukv Đajić već sutra bi mogao da prizna krivicu abolira glavne mejmune, odlezi na godinu dve i uzme vise desetina meleona reši ćivot.
    To je vec ustaljena praksa u stabilokratiji zvanoj srbija na EU putu. Ne treba se ložiti na ovakve likove.

Jbt zivis u zatrovanom sistemu a neki tamo lik ima sve vreme slobodu da jede govna i dobija prostor pa ga hapse za verbalni delikt.

16. inče za ovog dementnog iz palanke želim mu da je uzeo fazon 200-300 jura dnevnicu, poneo 5-6 pljeka u cegeru i par flaja radže pa sad sa sličnim ortacima završio na nekom afteru u mirjevu iskljčio mob pun mu kurac svega završili na nekoj vikendaji

17. Ma kakav mob to je sirotinja nekakva dementna, živi sam, ćerka brine o njemu koliko može. Ovi ga spakovali u bus i ili zaboravili posle, ili ih mrzelo da se cimaju. Komšu iz ulice su zamalo ostavili, olešio se bio i nije mogao da nađe bus, čekali ga i tražili tipa do ponoći.

18. Момци, ео студенти хоће сад да трче до Брисела.

19. Како НДХ1 јавља - ‚‚Подухват"

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.