Prijava

Ostaje jos onaj bulgov

Baš si dosadan ko proliv.
Ko jebe Jovanovića, zabole me za njega, sam se kompromitovao. Ne bih ovo ni komentarisao da stalno ne tupiš jedno isto pa će još ljudi da pomisle da sam ja neki njegov poklonik.
Ko da ja sad tebe prozivam što si glasao za nestora i šešelja (a ti to jesi radio, i to ne jednom).

Inace milos sabljar predaje predmet uvod u pravo evropskih integracija. To je to desnicarenje

A za vjekoslava seseljugu je glasao svaki posteni srbo kace vracao od olancke kraljice

Tad je guzenbauer imao mandat bilo i lepih posalica

Jovanovicu djed bio oficir ozne, otac oficir udbe, a majka Slobina direktorka u pariskoj ekspozituri Beobanke.
Zalim retarde koji misle da je on desnica.

Zabole me šta predaje, rekoh da me ne zanima apsolutno.

Pa sve je to bio i kada si glasao za njega.jos kazu da je na silu uguran na fax bukvalno parazitira na budzetu

Ne razumem zasto si takvom prevarantu dao glas

Ne razumem čemu ovo trljanje bradavica na osudu onih poganih šiptara, i haradinaja su prvo pravosnažno osudili, pa potom pustili. Gotovinu takođe. Ovo je presmešna kazna sve i da je odleže u celosti, a neće.

Nebuloza, ce oslobode sutra kad puste neko meleonce. Hag je pollticki sud njihove presude su gokurac

Jos sad digli rejting ima bude dozivotni precednik kad ga puste

Pogotovo jer je gamad osudjena za zlocine nad drugim siptarima, ubijanje i mucenje Srba je tu nebitno.

Nebitno da li ce to biti neki Srbin, ili Netanjahu, ili Putin, ili neko deseti, ali volio bih da dozivim da neko granatira cijeli jebeni Hag i objesi za jaja svakog ko ima ikakvih dodirnih tacaka sa tim "sudom"

gleam ove nektorijance, haos jebeni

ovaj se sastajao sa andrejom trazio pare da im puste sto ih zavrnuli i da im ne maltretiraju članstvo.
Ovaj drugi priča kako je sve to znao.
Ovaj treci prica kako su se dogovarali sa vulinom al da ne ide kampanju jer ce ih sjebati, vec da im naknadno da ministarstvo.
Nektor priča da su ga izvarali njegovi al da rujama treba dati sve što traže.

Minvajl nektor tvrdi za Jovora Bakića da je nosilac liste i da je 1913. podržao acu šiptara. LOLČINA

al hit ovo juce oko potpisivanja programa, treba ostavis adresu da ti studenti ne bi dolazili na kućni prag a da ne gube vreme

haha slusaj lompija kmetinu

https://pbs.twimg.com/media/HSXVUZLXMAA6gDR?format=png&name=small

bio u pravu pliduu kad je govorio da je lompar seselj sa temua

a za izbore

KRUG TROJKE opaaaaa

Ovi nestorovi cisti strani agenti. Kaze dogovorili se sa Rusima, a ko zna sa kim su pričali.

Sa putinovim covom br 1 - zelenskim

@cara

Ne razumem zasto si takvom prevarantu dao glas

A kome sam mogao da dam? Nestoru? Zavetnici? Vučiću? Ne sećam se ko je sve bio, studenti nisu bili pa i nije bio baš neki izbor...
Znam da sam na tri liste podelio raznoraznim opcijama za koje sam pretpostavljao da prelaze cenzus, e da bi Vučić imao manje poslanika, da nema dvotrećinsku većinu. Nisam gajio iluziju da će ga ti izbori skloniti s vlasti.
Uglavnom, ja ne pamtim kada sam zadnji put glasao za nekog. Uvek samo protiv.
Evo tek sad posle toliko godina glasam ZA nekog.