Prijava

E da Slovaci su oladili žvalavog takođe, to smo zaboravili da pomenemo ođe.

Bulge nemoj tako eno ex nestorijanac pavic presao kod sabljara. Cekam lompara & co da stanu uz milosa

Vrh si uradio, rispektara bro

Ja sam teo crveno - plavo jer zastava nacija to, oni insistirali na ovom komunjarskom maniru, tako da je sve crveno. Nego, sa jučašnje sarane

https://www.facebook.com/reel/1743348450298163

Nestorovicu je danas pozlilo hitno je prebačen u bolnicu Dragisa Mišović,u teškom je stanju. Zakazana vandredna skupstina za veceras niko ne zna dnevni red

Ja sam teo crveno - plavo jer zastava nacija to

bio bi ozbiljan krindz da si sa tim izasao, prvosrbi i drugosrbi bi pomislili da su u pitanju šiptareve vojske

pavic pristupio autisticnoj desnici, kaze da oni nisu macka u dzaku nego kurac na bicikli.nestor se razboleo mislim da nema nista sumnjivo iza toga.lompar najrecitiji na sceni, najbolje govore ima ali se sad pokazao kao specijalac, ne moze da iskulira kao kavcic i da kaze nema veze moje srce je uz studente a novopazarci ako su to uradili prastam im znam da su i oni dobra deca nego me nisu lepo procenili.on se drzi nekog stava daleko bilo.napravio neku komplikaciju da evo dva dana ljudi vecaju dal podrzava il ne.

al sto se mejmuni loze na lompara kao velikosrba

a gde je bio za vreme fajzerisanja srblja pitam

jebe nam se i za lompara i za rektuma, nebitni likovi. Puca zvalavo govno, zvali moje ortake za obuku za kontrolore, cekam poziv

oko toga se nije izjasnjavao doduse nije ni strucan za te stvari.ih velikosrb, mislim da treba da odrzavamo dobre odnose sa srbima iz cg i rs.on je za jacanje tih veza i podizanje nacionalnse svesti.sta ima lose u tome.a napadaju ga kao da se pojavljuje sa malim tigrom u ruci i pistoljem za pojasom.koliko kapiram studenti imaju nekopace litijuma i ljude koji ne priznaju kosovo, sta nacionalno covek vise moze i da ocekuje.

oko toga se nije izjasnjavao doduse nije ni strucan za te stvari

inace ne postoji strucnjak za vacine, tako da svi smo strucni.

a napadaju ga kao da se pojavljuje sa malim tigrom u ruci i pistoljem za pojasom

napao ga pajtić koji ga sad u nekom podkastu i podržao lol

Lompi je propao udba projekat koji je imao cilj pacifikacije studentskog pokreta na desno, isto govno je bio i sns rektum za leftalaće.

Lompara vredi saslušati, i svašta što kaže ima težinu, ali nepodržavanjem - ne studenata sad već, nego liste od 250 ljudi, stavio se bukvalno u rang Ponoša Đilasa itd. "Ne slažemo se u nekim principima ali u načelu sa druge strane je narko kartel, sisati šiptar i mutavi ustaša peder tako da zaokružite tri" je sve što čovek sa tri funkcionalne ganglije treba i mora da izgovori. Kraj priče. Ma šta da zagovaraš i propovedaš, ostao si neutralan kada se narod borio protiv velikog zla, i takav ćeš ostati upamćen, što je krajnje pravedno.

ma on prica samo o onom za sta ima dokaze, vidis da su mu i knjige tipa-tad i tad ovaj rekao to i to, u decembru 98 su uradili to i to evo proverite ovde.nebitan je lompar sad.ali sto je lepo sto su ponor i djitler pukli.pa ne zna se ko ih vise pljuje sad dal eu fanatici ili nacionalisti

ozbiljna gloova lomparesku

velikosrpski integralista žena mu radi za njemačkog izdavača koji ovde preko nameštenih tendera uvaljuje deci udžbenike po 5/8 puta većim cenama od kavcic fondacije koje su besplatne (osim same štampe) a sns direktori škola i nastavnici ni da čuju za kavcica, jer nema ćara