Prijava

Sve bi to bilo daleko drugačije da zelensky nije bio u poseti BG, tu je šiptar ugasio kod velikog broja proRU življa. I sad moraju da se izmišljaju priče da je Nestor išao u Moskvu, on je nekakav čovek kremlja i druge nebuloze, što je negde stvar i sa Lomparom. Mora trojka da se gurne na zao glas da su ultra proEU, da bi se sve što bar malo vazdiže Rusiju otklonilo od toga da izađe i glasa.

Jer realno ako šiptar uzme i 25% može sa kojekakvim satelitima da proba nekako da preživi.

Ma Nestorović je najobičnija lopuža koja je iskoristila situaciju sa kovidom i slatkorečivom retorikom pridobila masu običnog naroda. Štancao knjige ko Šešelj i prodavao ih po astronomskim cenama. Plus lova od kojekakvih gostovanja, političkih i inih sponzora. Debelo se taj omastio.
Kasnije se zaigrao i evo rezultata.

@Cara
A da ti ipak nisi potajni simpatizer sabljarev? Malo, malo pa ga spomeneš mada je postao totalno nebitna politička figura. Mene boli kurac za njim, ali ti ga baš mnogo često ubacuješ u priču iako ga ovde niko osim tebe ne pominje. Neki čudan sindrom. Ili možda neka naredba odozgo, a?

bulge ta retorika evo ga lopov drste lopova nisam ja lopov vise nigde ne prolazi

evo MJ predao listu, ima tu i jakih imena poput ristivojevica, čavoški, matija bećković...vredi porazmisliti

Nestorović inače vrhunski lekar, čak je Novak hteo da gradi nekakav holistički centar nešto sa njim. Šteta što ćemo ga pamtiti po skroz rugim stvarima.

Nektor se upleo u sve ovo ko pile u kucine. Na kraju ga udba akovala da dizejbluje rujane sa ovih terena na duzi period.

Nego lompar ispao na kraju veci smrad od Djokica, djokic izasao dao potpis, potpisao program

Lompar: necu da kazem da sam za njih da im ne bi nastetio. Primer vrhunske jajare

Jos kaze ne bi bio govornik ako bi ga ponovo pozvali, jer kako rece ovu pobedu moraju da iznesu sa onima koje su odabrali

Novi dss vapi za lompijem, mogao bi i brat parandila tamo

Lompar je mislioc sistema. Stvarnost nije sistem

Zato bih ga pre lrocenio kao picajzlu, nego kao jajaru.

@Nestorović inače vrhunski lekar
Pa ima i vrhunskih lekara koji nisu imuni na pare. Činjenica je da je on digao dobru lovu na račun kovida i ljudske nevolje.

Činjenica je da je on digao dobru lovu na račun kovida i ljudske nevolje.

zamisli koliko bi uzeo da je išao uz agendu. budala

E, u agendi već bila zauzeta mesta. Ali, snašao se, uvaljivao knjige svojim svedocima za 2 - 2,5 hiljade čija je realna cena na tržištu bila 300-400 dinara, sa sve troškovima štampanja, lekture, opreme i distribucije.
Doduše, istina koju nam je apostol dr Nestorović širio nema cenu. A to što je i on usput imao neku vajdicu, manje-više...

edit: Jehovini svedoci bar besplatno dele svoje knjige

Istina koju je širio nestorović - pogleda jutjub video i prepriča ti.

Nektor starili lisac bulge, krade koliko mu treba za rakiju i dizel a to su visoke stavke

Inace poznat po razmetljivom stilu zivota

Nektor završio kao bukvalno otelotvorenje izreke "došao vrag po svoje".

Istina koju je širio nestorović - pogleda jutjub video i prepriča ti.

Znam, mrksašine, zajebavam se. :)

pogleda jutjub video i prepriča ti.

kakav kurcev jućub, nektor je deepseek bičut and co