Uf ovo ko oni '68
Samo što tad latinica preovladavala
Teli ful crveno, dobro je, barem je nijansa cinober pa vuče na rojal crveno, nije totalno komunjarska. Žao mi što smo morali skroz da ispunimo slova, ali nije onako bilo pregledno, mada meni bilo lepše 3 puta.
Jovo Bakic like this
Kolko dugačak, 4m?
Guglam cinober.
4 metra, pola metra slova. Nego čudno mi a i nekako divno kako se cela ova priča praktično svela na izbor između doktora na trojci i nelečenog pacijenta na kecu.
Btw, ćelavi vučević kandidat za presednika
Poz ljudi, kakvo je političko stanje na vukajliji, ima li kritičara studentskog pokreta ili su svi bezuslovno za studente?
Ne odgovaram onima koji dve godine nisu napisali definiciju
Nema, ovde sve piculici studencki svedoci. Jedino jovor sumljiv al razumljivo zbog stare
usrulja pomerila dolazak svome odabranom šiptaru. Možda kokainski da dodje
to je neki otrov za mrsavljenje..smrsa covek za dve nedelje 20kg.vladimir pavicevic prica da ga je zajebao zvala, preko nekih rusa mu uvalio vulina..ovaj ne bi odbio ruse sta god da traze.jebo ga zvala lepo..
Мокрый Оземпик, никакого
ma izradili su nestora preko majke cie bie nema ovde rujana u tragovima. Osim sns bocana.
Marinika ima opasne planove. Sećam se kako je uvrtaka ruku opozicionim kolegama kad je ne podržavaju. Elem, ona bi u vlast sa studentima, pa da počne da ih zajebava kako nisu političari, kako sa njima ne može da se radi, kako političari treba konačno da se dogovore (čomić specijal - dijalog o nama i u nama) i da obori vladi i rasturi studente. I uspelo bi joj, samo da je puste u vlast.
Solidan rad, dobro ispalo. Kažu oće počnu kažnjavaju sad političke promocije, ja sam za, jer to su sve autogolovi
https://scontent.fbeg8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/815535855_10239709718594982_2991312781638059523_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1350x1800&ctp=s1350x1800&_nc_cat=102&_nc_map=urlgen_bucketless&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=kVRqulerOOMQ7kNvwE10wDx&_nc_oc=Adoa3VZrZksspbzIJwYqL44JxGycT4w-Juj9PkJQSJDSG1dgflEAcw6CYHOldc1Pjpc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg8-1.fna&_nc_gid=YohF2QWlcODQpm5S0gFFUg&_nc_ss=7b2a8&oh=00_AQIvKk3pYlrBm3xICXZWC6eJIt0ahYF9LLE7_PJgi2zoSw&oe=6AB31358