sad me mrzi vracati da vidim ko je spomeno experiment al pridruzujem se da film jebe
ima i americki rimejk al prilicno los osim sto ima jednu dobru pesmicu. promenjena je malo i radnja glavni lik je hipik a ne novinar i tako neke americke gluposti. jos ga glumi onaj jevrej pijanista tako da ga treba preskociti
a ova lista sa 30 nemackih filmova svi jebu manje vise mada nisam gledo bas sve al vecinu da pozz
e izgleda da je to mene ubilo :) a i doživeo sam neki transfer sa onim vojnicima akd je izbilo sranje, sam kraj, ne sećam se šta je bilo.
da ne bude samo spermčuga, gledao džon vika danas i preporučujem, osim ako baš niste alergični na nerealne akcije. a film je u suštini samo to, preludi kijanje koji ide i tamani ruse(koji su mutavi rusi neki, ne znam šta im je, najveća zamerka filmu što glavnog rusa ne glumi rade šerbedžija) i to je to. sve zbog kera. sjajan film ustvari hahah još i teon pravi sranja ko i obično.
Pa ono. Nemojte. Jeste, treba ubiti vreme, ali ne i mozak, mada i za to ima kreativnijih načina.
Elem, pustim ja ovo, reko' hajde nešto tipa dečji femili komedi itd. I nije ni loša ekipa, ali brt mislim ciljna populacija je očito <5 godina, a opet nije sinhronizovan, te stvarno opet gubi logiku, mada reč "gubi" nije na mestu.
SPOJLER najjače je kad zajašu pčele jebene i još ih vozaju uokolo ko čopere bre SPOJLER
Nego, dajte još nešto kao Park iz doba jure, neku avanturu, da ne bude preterano ko Džurni i da ne gine više od 17-oro ljudi, ali ono, kao femili, advenčur.
Ne, neću Harija Potera, niti Pirate sa krejonom sa Kariba.
ali parkitj, e to je lep femili film. King Kong novi isto je ok.
Ono: džungla, ložana, indijana zon, ne znam
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Meni je ostao upečatljiv po poluobrijanoj glavudži u 28.days later
e taj film je 70 posto zaslužan što ga ne podnosim. sranjčuga mrtva dosadna, korenje sam pustio. ladno je deni bojl to pravio, nevera.
e da ne grešim dušu kul je u dark sitiju
Eto, ukusi su različiti, meni taj film dojajan... Baš zbog sablasno mrtve atmosfere.
sad me mrzi vracati da vidim ko je spomeno experiment al pridruzujem se da film jebe
ima i americki rimejk al prilicno los osim sto ima jednu dobru pesmicu. promenjena je malo i radnja glavni lik je hipik a ne novinar i tako neke americke gluposti. jos ga glumi onaj jevrej pijanista tako da ga treba preskociti
a ova lista sa 30 nemackih filmova svi jebu manje vise mada nisam gledo bas sve al vecinu da pozz
e izgleda da je to mene ubilo :) a i doživeo sam neki transfer sa onim vojnicima akd je izbilo sranje, sam kraj, ne sećam se šta je bilo.
da ne bude samo spermčuga, gledao džon vika danas i preporučujem, osim ako baš niste alergični na nerealne akcije. a film je u suštini samo to, preludi kijanje koji ide i tamani ruse(koji su mutavi rusi neki, ne znam šta im je, najveća zamerka filmu što glavnog rusa ne glumi rade šerbedžija) i to je to. sve zbog kera. sjajan film ustvari hahah još i teon pravi sranja ko i obično.
experiment jebe
aj izdvoji neki ljubi te brat. gledao sam lolu, daunfol, lenjina, živote drugih i hm... nosferatua i... neam pojma
Nema boljeg nemačkog filma od limenog doboša.
jel glumi nikola kojo
Moji favoriti
Das Boot
Wings of Desire
The Cabinet of Dr Caligari
The White Ribbon
zaboravih nebo nad berlinom, ova 3 ću da ćekiram, pomaže bog leri
Bog ti pomog'o
Saw nije loš horor, ne znam je li neko predlagao.
Što se tiče Saw, samo prvi deo treba odgledati i to je to.
http://www.imdb.com/title/tt0144084/ film na prvi pogled nije dubokouman ali tera na razmišljanje... Odličan, preporučujem ne znam da li je već bio.
Journey 2
http://i.imgur.com/THHd8hz.jpg
Pa ono. Nemojte. Jeste, treba ubiti vreme, ali ne i mozak, mada i za to ima kreativnijih načina.
Elem, pustim ja ovo, reko' hajde nešto tipa dečji femili komedi itd. I nije ni loša ekipa, ali brt mislim ciljna populacija je očito <5 godina, a opet nije sinhronizovan, te stvarno opet gubi logiku, mada reč "gubi" nije na mestu.
SPOJLER najjače je kad zajašu pčele jebene i još ih vozaju uokolo ko čopere bre SPOJLER
Grofe, moja mlađa je to strpljivo odgledala, ali joj se Wreck-It Ralph dopao mnogo više :)
Gledali smo taj.
Nego, dajte još nešto kao Park iz doba jure, neku avanturu, da ne bude preterano ko Džurni i da ne gine više od 17-oro ljudi, ali ono, kao femili, advenčur.
Ne, neću Harija Potera, niti Pirate sa krejonom sa Kariba.
ali parkitj, e to je lep femili film. King Kong novi isto je ok.
Ono: džungla, ložana, indijana zon, ne znam
Maleficent ili Ivica i Marica lovci na veštice