Dakle, filmovi

1. Brate Džoni to sam ja gledao kao klinac, još samo da si i Gremline linkovao :)

2. Najjači film, to fazon kao avantura. I ja sam naravno gledao ko klinac :)

3. Joooj, Gunisi, fak jea, to mi je omiljeni bio filam!

Hvala, super si!

cunte

Jepse!

4. cunte
    Jepse!

izvini ne radi mi nest slv na tastaturi

5. A citat / tatic radi..? Moreee, naći ću vas, dupli, samo da opet postanem dobar s modovima.

6. citat ne sadrži slovo o, e jbg proradilo.

7. Dobri su ti ovi filmovi Eru što je stavio.

8. Bruce

Maleficent ili Ivica i Marica lovci na veštice

E. Ovaj prvi smo gledali, a ovo drugo beži bre, ima klanja dosta, koliko sam video, horor, ima da se pokenjaju đeca od straha.

9. pustiš im zemlju pre vremena i bog da ih vidi nema bolje avanture

10. Odgledah sad ovaj Imitation Game. Dobar film. Onako klasika drama/biografija. Ko voli takve filmove, tog žanra, neka odgleda.

11. De neko par dobrih psiholoških trilera da preporuči, ako nije problem. I da li ovaj da gledam?

12. Gledaj Loksi. Odličan je film.

13. dobar je gejm a gledaj i ovaj novi njegov, seven si sigurno gledao.

14. Гледо скоро, добар филм

15. Svima predvidiv film samo meni nije bio jbg... Atmosfera sablasna. Tako izgleda prava sjebanost u mozak.

http://www.imdb.com/title/tt0361862/?ref_=nv_sr_1

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.