Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ГОООООООООООООООООЛ
Ne mogu da verujem da cemo opet(kao protiv Francuza) da cuvamo 1-0 protiv desetorice. Jebem ih usta.
ma jebaće ih švajnštajger u drugom. :P
Svajnstajga jeste faca. Secam se 2006. protiv portugalskih mindjusara kako je odigrao kao car. Danas valjda nece. :)
Pu, jebem ti Nemce, ni oni nisu kao što su nekad bili. :P
Krivo mi samo zbog ovih ajd da kažem klinaca koji se pale na naš uspeh.
Mislim, daj Bože da ne bude ovako, pa da se mi svi lepo smejemo ovom mom komentaru.
Hahahahaha, evo smejem se tvom komentaru. Hahahahahahhaah :)))
ПОБЕДААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
АААААААААААААААА
ИДЕМООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
Усрало нас је епски... Али ови Немци да промаше пенал и милион шанси - па заслужују да изгубе. Ја сам срећан...
Penal nije promašen, nego odbranjen ;) :P sprdnja, sprdnja...
Mi sooou hepi, iako sam kao pičkica pobegla u kupatilo i zatvorila se kada je Podolski šutirao penal :D
Usralo ili ne mi smo pobijedili
Оваква утакмица не може да се добије без да имаш срећу!
Победа је победа!
Pobedi se u zube ne gleda
Mi se zovemo, oni što jebemo :)
Jebiga, jesu se malo uplasili. Da je bilo obrnuto, 1:0 za njih i igrac vise, ponovila bi se Argentina. Nismo na nivou Nemacke, sto da se lazemo. Dobili smo ih kako smo dobili, to nije toliko bitno, vazno da smo ih nakantali. :)
Mada, stativa Jovanovica, precka Zigica, jos par dobrih napada... Nismo ni bili toliko losi u drugom. Sve u svemu, mnogo bolja igra neko protiv Gancija. Hvala ti Pantelicu za moralnu podrsku. :)
Ne javljaj se ćuti, zavuci se u mišiju rupu i navijaj za Ganu, živi i dalje kao pesimista, onaniši na svaku nesreću kaja zadesi tvoje, ali sad umukni i žali, jer za bolje nisi! Pobedili smo Nemce, onakvu silu, a ti sad krivite sreću ili šta god, što ti je pokvarila dan!
SRBIJA! IGRAJ BRE! SRCE NA TEREN, KRAMPONE U KOLENA!
http://vukajlija.com/pravi-navijac/171383
Онај судија је поделио силину жутих картона. Мада изгледа да су Немци играли баш да ломе ноге а ови наши су их сваки час зезали са лоптом...
SRBIJA! IGRAJ BRE! SRCE NA TEREN, KRAMPONE U KOLENA!
http://vukajlija.com/pravi-navijac/171383
Тако је Френки!!!
Играч утакмице је свакако Пантелић јер није играо. :)
Шалу на страну, тим је доказао да уме да се носи са притиском више него што је то очекивано, да чак и гол може да се да и да заиста имамо кул одбрану. Јако ми је драго што су победили због специјалаца који су их псовали на све стране. Шта ће бити са Аустралијом, биће, да не изводимо неке закључке.
Usralo je i njih. Jesu pukli precku, ali i mi stativu. Stopostotna sansa. Sere ove svabe, piii im materina :)
A sto rece curch pub, penal je odbranjen. Zato, bez puno preseravanja i losih trolova, molim! :)
Naprijed Srbija!
Potpisujem! :)
A iako je spustio loptu za gol, pridruzio bih i Zigica Pantelicu... Steta ne pitam se nista :)