брате ако ми верујеш узео паре, узео цигаре, обуо се, изашао испред и запалио дуван, и на сату 20:41, реко' треба ми два минута до клаџе, није фрка, стижем, али замисли банем тамо а оно нацртали се индијанци за пултом и једу говна, пући ћу, ионако ми је данас све уз курац, боље да не идем. и не одем. а неће ми бити жао ако дође, наравно, ја сам одлучио да не пратим, сви смо уз тај тикет. :)
Uh držim palčeve, Ps, i ostale prste (izvini Armine)
Doći ću pred kraj ako treba da se baje, Armin nek se spremi za crkvu, manastir, gde već ide da se pomoli, Coa nek... pa najbolje nek ne radi ništa haha
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Navijam za ovaj tiket kao da čekam 864 din sa zadnjim parama za matijević paštetu, leba i laki.
trebamo plesati što više da bi došlo ovo
http://i.imgur.com/0CqveeT.gif
Kako se brani ovo? Ovo se ne brani, čekaš ako zaguzi igrati lajv pada gol mnogo K
Lajv
Kakav sjajan gif
брате ако ми верујеш узео паре, узео цигаре, обуо се, изашао испред и запалио дуван, и на сату 20:41, реко' треба ми два минута до клаџе, није фрка, стижем, али замисли банем тамо а оно нацртали се индијанци за пултом и једу говна, пући ћу, ионако ми је данас све уз курац, боље да не идем. и не одем. а неће ми бити жао ако дође, наравно, ја сам одлучио да не пратим, сви смо уз тај тикет. :)
Ne moze ovo da se brani pre 80-og s obzirom da su dve. I tada ako bude X na obe
Uh držim palčeve, Ps, i ostale prste (izvini Armine)
Doći ću pred kraj ako treba da se baje, Armin nek se spremi za crkvu, manastir, gde već ide da se pomoli, Coa nek... pa najbolje nek ne radi ništa haha
Mogao bih sada sa branim obe 1 kad bi bila kvota preko 2 sto je nemoguce, dva tiketa mi trebaju
Hahahahaha lecki
хахахах.
добро ево искључујем се и не пратим ништа, ни резултат чак, доћи ћу у 22:50, само нека их отресе
https://68.media.tumblr.com/2dfc3369827df9b981e111d7fd8fc732/tumblr_mvemcyarmn1rslphyo1_400.gif
Ma šalim se, Coa, potrebna nam je magija svih da Ps dobije Marinu
Ma jok coa, lagano samo
Dajte neki link
da l je rano hm hm hm
Gledao sam napoli prvo na tv-u al ne mogu da sedim u dnevnoj ladno u pičku materinu pa sam prešao krevet gledao bih na fonu dok se pipam po jajima
Sviraj kraj Real majku ti jebem
livestream.free.surogat.com