Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Njemac je to
Reci mi da imaš jedan sa iz keca u dvojku obe gde čekaš 24 milona
а неће обе из 1 у 2 ваљда
Brt kunem se da sam hteo to da odigram i odustanem. Mislim vrv mi ne verujete ali stvarno sam hteo...
Jos jedan za ls:
Arsenal 2 , 4-6
Napoli 2 , 4-6
pre 2 sata
Ovo odigram umesto toga...
boze uzmi i 20% moje zivotne srece daj snage arsenalu i napoliju
Kupiću ti Mertense
srmajli jeleče
kupiću ti Mertense
srmajli jeleče
Srmajli jeleče
da ga nosiš ti
da na mene misliš
moja ljubavi
ZAGRLIMO SE SVI BRAĆO, DA NAŠA ZAJEDNIČKA ENERGIJA DA SNAGE NAPOLIJU I ARSENALU
https://www.forum.hr/images/smilies/grouphug.gif
Ljubi ljubi Arsenal, širok ti je Beograd
Pa dodaj nekom sve ti jebem bezobrazno!
E kurac sad da daju dva...
ladno će obe 1-2 jebem ti krv
Kurac, sa našom zajedničkom energijom i životnom srećom, samo je ovako moglo da se završi
Iz keca u dvojku obe idu o jebem vam mater bezobraznu
gledaj to sa vedrije strane moj prijatelju
da utakmica npr. traje 56 minuta ti bi imao 240 soma...
1-4 i meni sjebase kvotu 64
Jebiga Ps
Jebem sam sebi mater sto nisam verovao u sebe al reko a neeeeeceeeee
Samo da ne izjednaci napoli sada, a real kad bi dao jos jedan bilo bi lepo sa njihove strane
ajde reale daj ga bar ti