Кладионица

  1. Добро је, продужетке извукоше некако

  2. Имали 2-3 минута пред крај предност 106-97 и дошли до 106-112 дегени

  3. Produzetak. Sad bih sam sebe istukao sto nisam odigrao normalan ki1 jer mozda ipak dobiju ali ne meni je 1,67 kvota mala daj jos daj jos eto ti sad kurac pohlepni majmune.
    Edit: i jebem vam mater usranu da vam jebem po sred picke crkli dabogda govna mrtva da ste pijani izasli u drugom ne bi prosuli 21 viska

  4. Pa.nije dobro sta je dobro taj tiket gde ih imam 1 sam puko na nekog arminovog debila i to me vrv samo on bacio za 22k ovi me sad bacaju za otprilike isto toliko pa jebem ti govna mrtva. Tad kad su otisli na 9 reko evo sad ce da prelome OPET kad kurac.
    Edit: 18 je onaj sa ovim arminovim bio a i nurkic me pojeno tu

  5. Мислио сам да си још у игри јбг

  6. Ma kakvi. Ovako samo ja mogu da padnem i niko vise, prestajem jbg pririsak mi je nezdrav

  7. Izgubise retardi na kraju. Au jebem ti. Dobro makar mi je lakse sto znam da ne bih prosao ni da sam odigrao cistog keca ali ovo su stvarno nerealne stvari i ne treba se kladiti to je naravoucenije.

  8. Ovo je sa Tipodroma:

    Trener gostujuće ekipe je izjavio da na ovu utakmicu dolazi bez 7-8 standardnih igrača jer planira ih odmara, a ova utakmica im nije bitna.

    Kvota je u padu, trenutno oko 2,00 i svakako vredi ispratiti!

    Taj par je Boavista Fluminense 1X 1,9 kv. u Maksbetu

    Što se tiče ovoga ne bi te cigane baš singlirao za jake pare ali nije loše da se spoji sa još nekim manjim kvotama za neki srednji ulog. Ovi sa Tipodroma skoro sve gledaju kroz izostanke a kada nešto okače free 99% im pukne ali preko SMS-a su znali da pogađaju jbg

  9. https://www.youtube.com/watch?v=gELaH8unc3Q
    Za one koji su pali samo na pobedu Portlanda u prožetku. Peđa Drobnjak bi se ponosio.

  10. ako ne dodje ovo u 2 i ja idem na ladjenje

    a na nba nikad vise od 200din na tiket to ce mi biti zanimacija, pratim ubijam vreme malo pa ako se poklope kockice kapne neka kinta

  11. F ovde masovno ljuid uplacuju na taj pirot 2/1

  12. Za one koji su pali samo na pobedu Portlanda u prožetku. Peđa Drobnjak bi se ponosio.

    Pa i treba da ga prime jebem li im mater usranu da im jebem ja. Ko god posle +21 na poluvremenu dozvoli da IZVLACI produzetak treba da izgubi jer je kurac od ekipe dabogda se raspali i ugasili fransizu.

    Jbt oni su vodili 6 na kraju prve reko ide to, pa im vasington u drugoj napravi seriju i okrene ih u onda ih portland nabije ko konje do jebenih +21 do poluvremena jbt tu sam mislio da sam prosao. Pocinje treca serija 7:0 wash reko aj sad ce da zaigraju i vrti se tu vrti se i 12 i vrti se vrti se i 9 pa 7 pa 9 pa 10 pa 10 pa 7 mi kidaju zivce i opa neresno ja prso kad prave seriju i odu na 9 2 min do kraja reko gotovo prelomili ih. I onda jebanje portlanda mrtvog i mene pritisak skace glava ko kaca za kupus. Razmisljam se dal ovu bezaniju jos da opalim ili da bataljujem

  13. Ma u pravu si, Ps, naročito zato što je Vašington igrao četvrtu utakmicu u pet dana, pitaj boga koliko su proputovali i prethodno veče su igrali produžetak, tako da ne bi trebalo baš da budu toliko sveži da stignu 21 razlike u drugom poluvremenu. Postavio sam klip zato što je dao koš iz auta a la Peđa Drobnjak.

  14. onda ih portland nabije ko konje do jebenih +21 do poluvremena jbt tu sam mislio da sam prosao

    Ovo. Lagano na poluvremenu, ok, odoh da spavam, dobro je, pa ne mogu valjda 20 razlike da ispuste od vašingtona kojo se jedva kreće po terenu koliko su pocrkali u ovih 5-7 dana. Budim se oko 10 na trenutak, vašington dobio posle produžetka, ma super, hladim se, izudaraću se kamenom u glavu ako danas odigram tiket, nastavim da spavam, i onda ovaj snimak lečkog kao trn u oko (mislim nisi ti kriv, lečki, jasno, nego ova drobnjakovština), pa majku vam jebem kao da sam čekao na tiketu od 100k pa neće, a ne kvotu 2.06 sa san antoniom.

    A drugi tiket mi izjebe dalas u hendikepu (opet ih stavio), reko' moraju da povuku za PO, treba im, a koga će da ubiju ako ne finiks i kurac, i uz dalas, pa da samo trenutak da se opasuljim, RIKI RUBIO KURAC MI LJUBIO CIGLAŠ JEBENI KOJI JE UTERAO 22-23 POENA, pa toliko ne ubaci u pet utakmica ponekad sve mu jebem.

  15. Ma znam lecki brate al su me srusili pa sam popizdeo

  16. Јел ово Бежанија коткуће у 8 утакмица (3-5-0) има гол разлику 4:0?! Начи 5 нерешених од 0:0, 2 победе од 1:0 и једна од 2:0.

  17. to je druga liga.tu se verovatno nikad nista nije desilo.
    bezanija je ukupno dala 10 golova.

  18. Da ponovim po hiljaditi put: "Bench warmeri u NBA, najbolji posao na svetu." Jebene canuge ne znaju ni da tapkaju loptu a uzimaju milione godisnje. I eto tako se desi da zbog povreda i odmora prvotimaca dobiju malo vecu minutazu i eto nas ovde
    http://i.imgur.com/f9jCxbm.jpg

  19. Brt ovaj je odigrao dobro protiv cikaga(?) bio je prenos gledali coa i ja. Bio skroz ok a komentator bacao neke komentare kako je dobar defanzivac

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.