Кладионица

1. Djenka i macvan po trojku za mog prijatelja milosa odma dodje hajdete momci

2. Scouser
    Ja sam za sve pare 700din

Mitrovic 7,5 -
    Dzenkins 4,5+ asistencije
    Kuzmic skokovi 6,5+ skokovi
    LEON RADOSEVIC HAHA LEON 6,5+

hah dzenkins mega giga fail

3. Ma kurčina, Dženkinsa sam igrao na 12.5

Sad će dati trojku samo jer je ovaj majmun tako rekao i ostaće na 12

4. Црвина Звиздо, што ти је, ставио сам 20к рупија на тебе

5. Koji jebeni kurac, jos 8 poena za 2 min

6. mitrovic veciti minus

i kazem sebi singliracu sta kad je covek sakat i ne vredi uvek dodam neke gluposti

7. Mamu vam,jebem bogaljsku u picku

8. Popusi mi djenka kurac

9. ахахх зеро бет је најбоља кладионица икад

рендолф ми се посрао по глави само :(

10. bravo nikolase gospodaru

11. Ko je pogodio danas, nikolas i ja pa da standarno

12. "хеј, дај бре додај на радуљицу и џенкинса само звезду 2 и минус, па није псето луд, и да те боли курац"
    -"хехе, ма јок, весели је брате у каналу то је минус, још га мели чува, ок, јудо мора да дође јер је бросе го курац на центру, а дај онда још једног, мало је 4, дај да видимо кога, хм, хм, ух ево рендолф, вратио се гист, а јак је пао ту има и синглтона на четворци неко време, ма да бре, а сјебао нас је ономад сећаш се, да, да, наравно, ма минус је то брате лагано"

јебем ти матер.

13. vidimo se braćo kad počne nova sezona evrolige

14. Poigrajmooo :) Hvala dobri ljudi, nadam se i da ste vi uzeli finu lovu

Nikolas.
    Rivers 11.5 +
    Landsberg 9.5 +
    Mitrović 6.5 -
    Udoh 11.5 +
    Ertel 12.5 +

pre 12 sati

https://media.giphy.com/media/RIRzDg7IhUuB2/giphy.gif

15. Dokle bre vise ima li kraja ovome
    http://i.imgur.com/0kbq3Bi.jpg

16. Au ovo je bolno bas jbg
    Ja se nadao da si klasicno 2-2 i -

17. Brate i protiv Reala prošle nedelje čini mi se da te je Đenka srušio za pola koša. Kakav govnar

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.