Najluđe mesto gde ste se kresnuli, gde ste nekog kresnuli i ako niste gde bi se kresnuli ili nekog kresnuli.
  • javio

I ne, ne mislim na mesta na telu.
    Mislim na mesto tipa lift, žbunje, stenčuga neka na moru dok je ispod vas provalija, tunel neki, na sred puta, prodavnica nameštaja....

• En_Dotter

Ја бих волео у топлој соби на једном удобном кревету уз мирис лептирића и лет пламена. Док се све то дешава мило би ми било да нека нежна музика у позадини сија и обасја ми тело својом топлином.

• celt

kucica za spasioce na plazi. ko mich i pamela :)

EDIT: probano, znaci nije zelja nego bilo. bolje nego na pesku, upada u guzu :)

• Facafacaa

Šibicu na benzinskoj pumpi.

• Цар

У руднику у Чилеу.

• celt

hatakaran, znas li da su svi rudari muskarci, i verovatno su jaci od tebe.
    zavrsio bi ko kraj tvog nadimka :)

• Wh!te

hmmm ja bi voleo da se kresnemo na casu nekom ^^
    uf bilo bi dobro :)
    ili u skolskom WC-u :)

• zevonja

do sada protivpozarne stepenice neke poslovne zgrade(negde 3ci sprat visine),a voleo bih u biblioteci

• ckavu

U Jugu, što ne bi bilo strašno da nije bilo prvi put i da ja nisam visoka 180, a frajer 190 cm. I da, jednom na faksu, na veš mašini, kuhinji... Osveži mi pamćenje ova tema.

• javio

e ja sam ovde što sam nabrojao gore....ne znam da li je to jasno...bilo jednom u ulazu, ulaz ko ulaz, ništa posebno, nego naišao neki čilager hteo da zove muriju a ta riba sa kojom sam bio kaže "beži bre jebem se"...

• Tulumbac

U bekstejdžu Žikine šarenice.

• ZB

U sauni, bili smo dooobro oznojeni ;)

• Facafacaa

Da, na ves masini je dobro. Pogotovo ako je ukljucena centrifuga. Socijalni durex play :)
    Najludje, hm... Ispod vanjskih stepenica njene kuce.

• javio

šta je bre ovo?..niko neće da se hvali?

• Kb

Neka bude da mi je najluđe na ulici.

• Pacijent

Bolnicka soba.

• Kb

Pošto mi sabotiraju teme, moram ovde da kažem da jebem mnogo jako i kvalitetno.

• javio

Kika?..pa čoveče mogao si nešto da izmisliš..viš da svi izmišljaju...

maloletna, vidi tamo meke definicije, nije ovo tema za tebe...:)

• Kb

Evo, da izmislim: na katedri dok je profesor držao predavanje. Može ovako?