Moram nekom da se izjadam :((

  1. Јебемлига , лед цепелин тако зајебана група а ја знам само Стејрвејс ту хевен. Асам неинформисан..

  2. Šerloče, a ja ni Stervejs tu hevn ne znam :)

  3. Боли нас курац лолок

  4. Juce sam tacno 11 sati proveo sjedeci na klupi u parku cirkajuci pivo....jedina aktivnost je da sam po svaku petu turu isao do dragstora koji je preko puta po hladnu pivu, zato se sada osjecam kao da me kamion pregazio, ili da sam radio najtezi fizicki posao...od umora ne mogu ni da jedem

  5. Izvrnuo skočni zglob na fudbalu 4-5+ nedelja longetu ću da nosim, a imam toliko jebenih obaveza sada, jebem ti sve da ti jebem.

  6. Nadušio se, jebala me zašećerena pića.

  7. Sutra imam pismeni iz informatike. Sad otprilike krećem da učim. I jebem mamu onome ko je izmislio jebeni Paskal, jebo ga hijerarhijski niz i slogovni tip i string i obožetimesačuvaj, želim da umrem i da ne postojim jer mrzim Paskal.
    izvinite na besmislenom postu, morala sam da podelim sa nekim ovo, a svi moji prijatelji sada spavaju, bole ih kurac za pismeni, ne zavisi im uspeh od njega.

  8. Sutra imam pismeni iz informatike. Sad otprilike krećem da učim. I jebem mamu onome ko je izmislio jebeni Paskal, jebo ga hijerarhijski niz i slogovni tip i string i obožetimesačuvaj, želim da umrem i da ne postojim jer mrzim Paskal.
    izvinite na besmislenom postu, morala sam da podelim sa nekim ovo, a svi moji prijatelji sada spavaju, bole ih kurac za pismeni, ne zavisi im uspeh od njega.

  9. Морам дустанем у 7, да се ошишам па јебену траву докосим, има да цркнем, још ме косилица нешто јебе а двориште ми огромно,

  10. bole ih kurac za pismeni, ne zavisi im uspeh od njega.

    Реално и нас, лололо, оправдаваш свој надимак.
    Шалим се, шалим се, срећно сутра, биће све ок и тако то. То је само школа јбт!

  11. Ех тај Паскал... Гарант си трећа, четврта гимназије.

  12. Pa, meni ustvari nije jasna poenta ove teme, koga zabole što neko s one strane ekrana ima neki problem. Nego, upravo sam pobila neke bebe mrave, mislim da će sutra da me karma sjebe zbog toga.

  13. Мораш да освежиш ауру...

  14. ladno zemljotres u nisu...sad, pre 5 minuta

  15. Zezaš? Ja sam pre neki minut osetila da se malo trese, ali sam mislila da tripujem...

  16. ne zezam... kako sam se ukenjao lol...srecom samo blagi potres.

  17. I ja sam isto... Valjda nije ništa ozbiljno...

  18. Evo kazu i u Kragujevcu se osetilo.

  19. Ali ladno gotovo ista situacija kao onda kad je bio u Kraljevu... Ja za kompom, na Vukajliji, 2 sata ujutru i stolica se blago trese... :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.