Moram nekom da se izjadam :((

  1. a otkud znaš da su ti ta dva momka kojima sad jebeš majku uzela novčanik?
    šta ako ti je ta koja radi na kasi drpila i pravila se tuta muta kao pomagala ti da pretražiš?

    Velik je greh optuživati nekog ako nisi siguran da je uradio to za šta ga okrivljuješ, a i sama si kriva, pre bi trebalo sebi da psuješ majku za to umesto što psuješ onima koji su ti uzeli

  2. Jeste, pogrešila sam što sam bila rasejana u tom trenutku i što optužujem nekog nepoznatog ko je maznuo novčanik a ne prodavačicu koju znam dugo i koja me poštuje i sa kojom se družim a koja radi u prodavnici koja ima video nadzor i gazdu koji otpušta za sitnu grešku. Ćuti kad ne znaš.

  3. Вучице, уколико желиш, познајем особе које се баве проналажењем људи, за повољну цену наравно.

  4. Problem ove države su takvi kao što si ti. Što niko ne zna da prihvati odgovornost na sebe nego uvek se pronalaze neki bedni izgovori i okrivljuje se neko drugi.
    Zato ćuti ti kad si žešći nemač pojma.

  5. i što optužujem nekog nepoznatog ko je maznuo novčanik

    Nemoj više.

  6. Priznajem da sam odgovorna za svoj novac i da je moja greška što nisam pazila a to je sitna greška naspram krađe koja je veliki greh, još su me videli da se vraćam uspaničena pa su ćutali kao kurve.

  7. Ja i kada nosim novcanik nosim ga samo ako imam mnogo dokumenta ili kartica a lovu uvek drzim u dzepu i nikada mi nije ispala niti sta slicno, dok sam novcanik 2 puta gubio i to mi je umnogome zakomplikovalo zivot...nego da ne bude potpuni offtopic prejeo sam se i ne mogu disati

  8. Eto saveta. Sledeći put nosim pare u džepu. A što se tiče prejedanja, nemoj jesti do doručka, popij klometol i pij isključivo nehlađenu vodu. Sokove zaobiđi.

  9. јел сам алкос ако сам пјан у 4 поподне?

  10. Vucice sve je stvar navike, a i ako ces izgubiti pare izgubices eventualno jednu novcanicu...bolje nego sve zajedno s obzirom da je ponovno vadjene licne, vozacke i sl em ogromna procedura em kosta preko 50 maraka...a necu pijem nista samo malo ''odmorim'' pa odo kasnije na fudbal, docice to sve na svoje :)

  11. Јебени Аутопревоз Чачак...

  12. Јебени Аутопревоз Чачак...

    Твоја жртва неће бити узалудна уколико ти да.

  13. Па жена којој си се упутијо
    Лололо само те тешим

  14. Vučica21
    Dok sam plaćala robu na kasi, sasvim slučajno sam ostavila novčanik na pult i izašla. Osetila sam da mi nema novčanika čim sam prešla ulicu, utrčala sam unutra a neka dva momka izašla i u trenutku dok sam pretraživala pult uz pomoć prodavačice shvatila sam da su ta dva debila ukrala novčanik. Majku im jebem željne! Nije bilo mnogo novca ali mi je značilo to što je bilo. ;(

    лол

  15. Нисам био у Чачку, само ме Чачани возали у свом назови аутобусу.
    Хваљен Нишекспрес.

  16. Jes onaj autoprevoz go kurac. A i skupi, mamu im jebem grebicku.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.