Moram nekom da se izjadam :((

  1. javio

    kome to nama, Ibro?...jel imamo mi ime?

    Сви они који само чекају да Власербнар започне неку расправу, да могу да га нападну и изпрозивају. Ево нпр. Сенка на месечини на претходној страни или Давид овде: http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekome-da-se-izjadam?strana=827#post_1963767

    То је неки мој лаички закључак: иритира их Власербнар. Можда грешим. Ево нек се изјасне.

    Мени баш занимљива ова улога посматрача и коментатора.

  2. moram da se izjadam...

    intelektualno sam impotenat..

    al fizicki jebem svaki dan...svako vece sa drugom zenom...

  3. Pogodan je za podjebavanje. Npr mi lupimo nešto a on 15 minuta kuca po vikipediji ili odgleda gostovanje Vendi na TV Galaksija Čačak da bi imao materijal za nove nebuloze i izraze.

  4. А језз , знаш шта је у ствари фора , што ови немачи појма заиста реагују на Власуљарове коментаре , кад би га сви фино игнорисали он би био неважан ко семафор у Сан Андреасу.

  5. ja brate Ibro, volim da kenjam...

    gde god moze...

    ako se nista ne desava na komentarima ja dodjem na forum..

    kad ono jedno vreme nisu radili komentari iso i na cet...

  6. Океј, та ваша објашњења су логична. Мени у сваком случају забавно.

  7. Senka na mesečini, znaš na koga me podsećaš sa tim kič avatarom i korišćenjem tih referenci iz folk kulture? Podsećaš me na ortodoksnu seljačinu, na provincijalca koji se malo kultivisao. Dokopao si se širokopojanog interneta, ali nisi daleko odmakao od neobrazovanog ekonomskog dna.

  8. TO MI KAŽI DEČKO MOJ!!! Zaboravio si da mi kažeš didem da slušam Grand.

  9. VALSINABRAADBKASJDBNAKS NADOKNAĐUJE MANJAK KURČEVINE!

  10. Ето рекао је , рекао је да је Сенка на нобразованом дну , да је провинцијалац који се мало култивисао и да је ортодоксна сељачина , до душе суптилно. Ај га сад банујте па да имамо једну недељу дана одмора.

  11. Морам некоме да се изјадам

    Блокирао ме Власуљар на фејзу! :/

  12. Блокирао ме Власуљар на фејзу! :/

    ahhahah

  13. Ladno ste iskulirali ribu zbog Banetovih doktrina, a očito joj treba ljubavi!

    Ne radi mi latinica na tastaturi, ne mogu da spavam na ledjima jer ne mogu da povadim nozeve iz istih kad dodjem sa posla, ljubav u kurcu (tako pise u horoskopu, trinajsta kuca). Trazila sam premestaj na drugo gradiliste.

    start-kontrol panel-klok, lengvidž, ridžn-tu sad nešto iščačkaj, neam pojma...
    kupi dormeo.
    potrudi se, barem muškaraca pun kurac, a ko ne traži-ne nalazi.
    a šta, radiš na mešalici?

  14. Овако...кад сам био пети разред, сам сам превуко кожицу преко главића, и болело ме тада. то је било давно и само је увод у причу. И нисам никада од тада успео да је вратим у почетни положај, све до пре пар дана кад сам посетио уролога, чисто обичан преглед, нисам био никад (фала богу,све кул). Питао ме он дал сам успео да вратим целу кожицу преко главића некад, ја рекох да од 5.разреда нисам успео,а покушавао сам,није да нисам. Рекао ми је да то није никакав проблем, чак шта више, пенис ми је огуглао на спољне утицаје, јер је мање осетљив, па због тога се и мање дражи, што чини да ми секс траје дуже (ил се ја само трипујем).
    Е сад, ја сам га питао да ли може да га врати какав је био пре мало више од 15 година, и он рекао да може- фике-фике, там овам, и кожица ми је преко главића поново, без проблема, као да сам петак поново, само са већим курцем.
    Е, данас сам се зајебао, извадио да пишам, па га загледао мало, пипкао, чудио како је опет у кућици хехех, и кад сам га вратио у ћега, опет се загулио кретен, и сад опет не могу да вратим кожицу кад ја то хоћу. а бедак ни да идем код уролога само да ми намести кожицу поново и да ме научи како се ради тај магичан потез....

  15. A tebi taj problem treba da se reši pre nego što odeš kod urologa ili do polaska u 6. razred?

  16. KUCA MI VUKAJLIJA I SADA ČU DEMONSTRATIVNO DA NAPUSTIM FORUM!

  17. Konane pa ovo ludje nego najbolja defka! Evo ti +

  18. МЕДАТОРИ ОДАБЕРИТЕ КОНАНА! ВРАЋАЊЕ КОЖУРЕ ЈЕБЕ!

  19. konane majku mu ga, nađi na googlu kako da vratiš, šta doktora maltretiraš, nije on zbog vraćanja tvoje kožice toliko godina učio škole :DDD

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.