Moram nekom da se izjadam :((

1. Trebalo bi te nazvati tako. U ličnoj karti puno ime i prezime. ☺️

2. AvvI
    Ne postoji način da u ovom bezveznom trčkaranju od svakodnevice sretneš niti jednog normalnog čoveka rano ujutru koji zna tačno kud je pošao i šta radi.

Tačno. One koje zaustaviš da pitaš i zapravo stanu da ti odgovore, nemaju pojam. Ovi drugi ni ne staju.

3. Haos, baš sam nešto posmatrala ljude i ...
    Ne dam sebe ni za termo ćebe! ☺️

4. Mmmmm, termo ćebe...

5. Hahhahahahhahaha ne ne ☺️

6. Ali termo ćebe. Mnogo dobro ćebe...
    Ali da... Treba zadržati sebe.
    :ne potpisuje ugovor da prodaje dušu za termo ćebe:

7. Hahahhaahhahhahha ne potpisujem više ništa, figurativno. Dakle ne garantujem životom. Nekad jesam. ☺️

8. Ne samo za termo ćebe nego ni za kanister goriva za loženje ☺️ hah dobra sam. ☺️ Ahahahhaahahhaha

9. Figurativno?
    :odlaže pergament:
    Daaa, figurativno.

Ma kratak je život da se trampi za termo ćebe. Ali termo ćebe i neko ko će zapravo da ga dijeli, e to možda i može. Ili kanister goriva, šta će mi to, samo da se zapalim, a ni šibice nemam.

10. Nije loše termo ćebe

11. Ili kanister goriva, šta će mi to, samo da se zapalim, a ni šibice nemam.

Hahahhahahahha ni do čega mi nije, veruj mi ali nasmejala sam se

odlaže pergament

Ne potpisujem!

12. Ma bez brige, navići ćeš se već.

13. Već jesam. To me i brine.

14. I ja sam. Ali me ne brine. Prođe mi kroz glavu ona suvišna kontrola, pravdanje, gde si pogledala, telefon ko zove, s kim si, kad si legla, ustala, i slična sranja, polaganje računa, mučno objašnjavanje mene iako ništa uradila nisam, jebem li ga, i ti emotivni odnosi su usrani zapravo, a ja bez emocija seks ne mogu da imam.

15. Jebeš to. Te kontrole, objašnjavanja, računi, pičke i krompirače, sve je to odraz nesigurnosti onog koji pita za to. Najjači mi je bio nekadašnji drugar koji pola dana razmišlja gdje mu je djevojka i s kim je i stalno je kontroliše, fazon ko u onim lošim "upali usisivač da čujem da si kod kuće" vicevima. Drugu polovinu dana je sa njom i haos su bili onomad. Al et. Nema pravde na svijet. Život je govno. Ništa nije fer. Pomiriš se s tim, lakše ti bude što je suša gora nego u Atakami. Par godina kasnije se pitaš gdje ti je život otišao, šta si uradio, pa et, slabo šta, gdje si bio, nigdje, a bubrezi otkazaše, pa ti gledaj.