КК Црвена звезда

  1. Ajde Bugarine odjebi u neku igraonicu.

  2. Nego šta nego si kurčevit. Nego, pokušaj pročitati i replicirati na PVT koji sam ti poslao; isti nemoj shvatiti kao da ti držim predavanje o kulturi izražavanja, nego dobronamernu kritiku.

  3. Trebalo je slobodno taj PVT da otkucaš direktno ovde kao post, samo što bi te onda najverovatnije i neko drugi još naduvao, a ne samo ja pošto prodaješ nekakvu kvazi kulturu. U stvari pošto si već tako kulturan i imaš tako nežan senzibilitet u komunikaciji, slobodan si da odjebeš i ne komuniciraš sa mnom.
    I da te posavetujem - ako ćeš u sledećem postu opet da vrtiš istu priču o kulturi izražavanja, psovkama, Informeru i tome slično slobodno uštedi vreme i nemoj ni da ga kucaš.

  4. Zašto da ga kucam ovde, kada je namenjeno isključivo tebi? Nemaš ti mene šta da savetuješ, jer nikakve savete nisam tražio od tebe.

  5. E ćao, koji ti je hobi?
    - Pa znaš kako, u slobodno vreme volim čitat tilmove konstatacije kako piša po ljudima.

  6. Gde se šišaš šomi?

  7. Ovaj teror i uvrede se vise ne mogu trpeti. Ja pisem mail, gonzo nek demantuje ako imena nisu ok (naknadno sam zatamnio neke detalje)

    https://i.imgur.com/VtG5vFj.jpg

  8. Hahaha, sad gledajte kada se gonzo počne vaditi kako je "trolovao".

  9. Cela ova tl:dr rasprava samo da se skrene pažnja sa toga da sutra igramo sami sa sobom za prvo mesto.

  10. Пуштамо ЕфЕнПе чисто да би Паћо отишо на шесто место.

  11. Ovaj teror i uvrede se vise ne mogu trpeti. Ja pisem mail, gonzo nek demantuje ako imena nisu ok (naknadno sam zatamnio neke detalje)

    Ja se ne zovem Goran, a i prezime si promašio. Pošto, kako ti kažeš, radim u Informeru ko je tačno gospođa Glišić-Simić? Takva tamo ne postoji.
    Ovo za Živkovića je poseban hit.

  12. Zašto se sada praviš glup i loše troluješ. Eto vidiš, kada ti se malo zapreti, omah uljunije komuniciraš što je pohvalno.

  13. Tebi sam već rekao da odjebeš od mene ako ti komunikacija ne odgovara pošto si suviše nežna duša. A da, loše si pretpostavio, nema nikakvog vađenja i ne nisam trolovao.

  14. Nigde ja nisam rekao da mi takav način komunikacije NE ODGOVARA. Jebiga u božjoj bašti ima raznih cvećaka. Ako nema vađenja - onda nema ni obraza!

  15. Opusti se, nisam ja ljigava pedercina da saljem ovakva sranja... samo sam hteo da te spustim malo na zemlju, konstantno ides okolo i vredjas, nazivas ljude kojekakvim imenima, a niko te nije uvredio... ako si nevaspitan i ne znas da vodis raspravu na kultivisan nacin treba da odjebes, a ne da koristis situaciju da te iz nekog razloga dvoje troje siptarcica, prcmoljaka i kvazi moderatora drze na sajtu uz ponasanje za koje bi 99% drugih bilo odstranjeno po hitnom postupku. Stidi se svojih godina.

  16. Opusti se, nisam ja ljigava pedercina da saljem ovakva sranja... samo sam hteo da te spustim malo na zemlju, konstantno ides okolo i vredjas, nazivas ljude kojekakvim imenima, a niko te nije uvredio... ako si nevaspitan i ne znas da vodis raspravu na kultivisan nacin treba da odjebes, a ne da koristis situaciju da te iz nekog razloga dvoje troje siptarcica, prcmoljaka i kvazi moderatora drze na sajtu uz ponasanje za koje bi 99% drugih bilo odstranjeno po hitnom postupku. Stidi se svojih godina.

    Ponoviću još jednom pošto ti izgleda ne ulazi u glavu - ja ne želim da sa tobom i tebi sličnim pacovčićima vodim bilo kakvu kultivisanu raspravu. I da, ti jesi ljigava pederčina pošto od svih ljudi baš ti držiš predavanje o kultivisanim načinima rasprave i sad izigravaš neku tešku kulturu. A iskreno me i zabole da li ćeš da pošalješ ono sranje od mejla, jer kao što već rekoh promašio si i ime i prezime.
    Što se tiče problema koje imaš sa moderatorima, to ćeš morati sa njima i da rešiš, ja tu ne mogu da ti pomognem.

    EDIT: I odjebite više od mene, previše ste dosadni i suviše loši trolovi. Nije mi zanimljivo jer se vas dvojica trojica neuspešno upinjete da me kao spustite.

  17. Onda mozes da popusis kurac.

  18. Hahaha Goran jebeni

  19. Gonzo, đe ti je OK bend. Xd

  20. Фелдин Джејмс одлична игра после повреде.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.