Automobilizam

  1. Razmišljao sam o Mondeu i o 406 2.0 hdi 90ks, mada i na onaj od 109 ks može da se stavi fiksni zamajac. Treba mi neki mlađi, a jeftiniji auto, a znam dobrog majstora i lika koji rastura dešnjake pa ima delova koji nisu skupi.

    Edit: GTD jesi razmišljao o 406 pre ristajlinga, ima 1.9 td motor, mislim da može da se nađe za te pare. Znam da jedan ćaletov kolega ima tog isto karavana, msm da je 96' godište, već je 11 godina na taksiju, tako da možeš da zamisliš koju kilometražu ima, vidim nije ni tako često kod mastora, nema šta ni puno da se kvari, nema nešto elektronike, udoban je za duže vožnje, mislim onaj lik što ga vozi nema problema, a visok je 2 metra.

  2. Moj brat od ujaka imao taj 406 sa 90KS. Dosta bolje ide onaj sa 110KS koji mislim da ima varijabilnu turbinu. Znam da je on mijenjao, čini mi se, boš pumpu nekolika puta, to im je mana. A i nije mali potrošač.
    Ne bih 406, a i sumnjam da se može naći po cijeni 405-ice, a da valja. Eventualno benzinac. Jebi ga, prije bih uzeo starija kola, a da znam da valjaju.
    Razmišljao sam o 124-ci, ali su zadnji amortizeri previše skupi. Čini mi se da je ovaj moj Pasat jedan od najboljih na uloženo-dobijeno.

  3. Šta učinje od mečke. Lipu dizajn.

  4. Danas transportovah nove gume, nosih i pištolj da mi ne otuđe. Uglavnom, uzeh 4 Goodyear za Pasata. Planiram još malo da ga sredim i to je to.

  5. е гтд шта мислиш о половним шкодама октавијама до 3000?
    ајд нађи неку, тако нешто од 2000 до 3000
    Љубим те.

  6. дај ми тако нека лепа што личе на бмв а јефтина су и коштају до 2000, маџ 3000 хиљаде. Мени није битно да буду превише брза, него да могу да јебем на задњем седишту а да буду лимузина као бмв и ова шкода октавија. Нема везе ако је ружна, не знам шта је теби ружно, мени је лепа

  7. Škoda taj model što si linkovao GTD ali sport verzija. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  8. Kakve su Alfe 146? Prednosti, mane?

  9. Fino ide ta Škoda, pravo porodično auto:
    http://www.carpages.co.uk/skoda/skoda-images/skoda_octavia_vrs_20_11_04.jpg

    E sad, što se Alfe tiče, ako mene pitaš:
    Prednosti: ...
    Mane: varijator faze, potrošnja, trap, skupi djelovi...

    Mislim da je generalno krš.

  10. Komšija neki gleda da uzme, pa me kao pitao šta mislim o njima, a ja mukkkkk :D
    Znači da mu kažem da je preskoči, ok.

  11. Generalno nije krs, ali kazu da je 90% Alfi u Srbiji krs. Generalno, Alfa je auto koji trazi stalno neko ulaganje i bavljenje njime, dakle samo za obozavaoce, nije za normalne sedi-i-vozi ljude.

  12. Ođe smo u dva posta o njima diskutovali. Koji motor gleda? Ja bih preskočio iz zaleta.

  13. Kontam 1.9 JTD, ali ću mu reći, "ne razumijem se u Alfe matere mi" i nek nekog drugog smara.

  14. Odlican je to motor, ali ne bih se ja kockao sa Alfama, to je bas za zaljubljenike - a cim te taj pita, znaci da nije zaljubljenik.

  15. Ma to, stariji čovjek, kontam da bi svaki dan bogarao kako mu nešto ne radi i slično.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.