Prijava

Дакле, већина вас има неки свој формирани укус, било да је у питању рок музика, електронска, народна или штатијазнам. Е сад, постоје задрти фанови једног жанра (и одређених поджанрова тог жанра), који никад не одступају од свог укуса, па су у стању да изваде очи неком ко поред пушта оно што не воле, а с друге стране постоје и они који слушају одређену врсту музике, али су у стању да прихвате оно што околина наметне.

Рецимо, имамо ситуацију (узећу за пример рок музику и народну, илити забавну музику, како год, може се рећи код нас два жанра чији су фанови најзадртији по питању избора музике):

Дакле, ви слушате у слободно време своју музику, и принуђени сте да одете на журку/прославу/штагод где се пушта музика коју иначе не слушате. Како реагујете?

постоје и они који слушају одређену врсту музике, али су у стању да прихвате оно што околина наметне.

Mislim da spadam tu. Mogu da slušam rok i da mi se sviđa, i da se otkinem na žurci nekoj uz ove naše. Neke naše pesme su nenadjebive. Mnogo dobar osećaj kad s drugom pevaš na sav glas. Mogu da se adaptiram. :)

Slušam i ekstremni metal i hard rok i teror-indastrijal, haus, trens, manu čao, kafanske....samo NE MOGU ove nove grandovske i tuc-tuc narodnjake. NE MOGU!

Како реагујете?

Odlepim! Od muke! Pogotovo na tehno-grandovce! Ne mogu pa BOG!

Nemam običaj da javno negodujem i napadam puštače drugih žanrova. Podnosim sve, samo se isključim i bol' me kurac.

Doduše, dva puta sam napustio svadbu jer su počeli da pevaju "zmija&žaba". Ali to je samo zato da ne bih počeo da plačem.

Ја мислим да забавњаци врло стриктно не подносе рок (или било који његов поджанр), док је са ''нама'' ствар другачија. Мени се свиђа квалитетна кафаница. Осим наравно класичних позера који умиру за мјетал, по угледу на њихове идеале.

Гледам да смотам неку зиљаву.

МЗИКЈА ЈЕ ДО ЈАЈА СЛУШЕЈТЕ СВАВЕ ЈЕБУ ДА С ОДВАЛИЧ СЛУПАТЕ МУЗИКУ

МУТИКА ЈЕБЕ!

Nek sluša šta ko 'oće al' ovo ni za životinje nije.

Али како се онда на 18. рођендану неког средњошколца/средњошколке одвали од алкохола цело одељење, кад у њему, по статистици мора да има бар два рокера/металца? :)

kako mogu da imam bilo kakav odnos prema nečemu što ne slušam?..mlogo glup naslov...

Ja obično zijevam okolo i ponekad puftim, mislim smorim se, pa mi je neprijatno kad me gledaju uštogljenog tako, ali što ću kad ne uživam....
Ali ono, ne bunim se, što ima veze, neka sluša što ko oće...

Kad se napijem nije mi bitno šta slušam.Sve da mi neko vrišti na uvo, meni je potpuno svejedno...

E, da, ako sam pijan kao letva i ako uhvatim da igram sa nekom curom, onda mi puca kurac, igram ka pravi

Napijem se ko dupe,pa mi narodna dodje do jaja :D

A, што би напијање било повезано са зиком?

Али како се онда на 18. рођендану неког средњошколца/средњошколке одвали од алкохола цело одељење, кад у њему, по статистици мора да има бар два рокера/металца?

Бесплатан алкохол :)

A, што би напијање било повезано са зиком?

Па из неког искуства, имао сам прилику да присуствујем томе да неки хард-кор металци пропевају Секу Алексић при одређеној количини алкохола. :)

Mojne me sVatite pogrešno, ja VOLIM kafanu i atmosferu sa KAFANSKOM muzikom(boemskom) ali tuc-tuc narodnjak tipa...ne pada mi ništa napamet, jednostavno ne gotivim. Dok se neko seče na to, ja krvarim na nos,jebemliga

Бесплатан алкохол :)

А јебига сад, па ја могу да се напијем кад 'оћу. Ако пажљиво купујеш, и за 200-300 кинти можеш да се одвалиш, и то на гајби, са сопственим избором музике. :)