Мислим, знао сам ја то и пре ал некако ми није долазило у фокус. Колико смо само дегенерисани и скренули са правога пута. Запад предњачи у томе ал и ми смо добрано загазили у то.
pa to, nije joviša loš, samo previše govnjivih tema otvara i previše kilometarskih romana šalje koje niko ne čita. ali ejdara je nešto sasvim drugačije.
https://www.youtube.com/watch?v=ru_dekHAuQk&t=202s&ab_channel=ABCNewsIn-depth Jako strašno, da, ali strašnije su bez maski bukvallno.
shvatio sam nešto, nema dobre teme na kojoj se može slati sve i svašta, jer jednu takvu je otvorio jovor, a drugu ejdus.
ali ako moram birati, jovo >>>>>>>>>>>>>>>>>>> ejdus
Мислим, знао сам ја то и пре ал некако ми није долазило у фокус. Колико смо само дегенерисани и скренули са правога пута. Запад предњачи у томе ал и ми смо добрано загазили у то.
Jovor nije los ovako, i autentican je, samo je naporan u picku materinu, a misli da je dubokouman. Ejdus je neciji dupli/vonabi trol
Divim se kako se Jovor oduševljava banalnim stvarima. Živeće sto godina sig sog
LOL
Jovor se odusevljava kutijama pita se zasto su bas tog oblika i zasto su toliko lake kad su prazne i moze 3 sata pricati o tome.
pa to, nije joviša loš, samo previše govnjivih tema otvara i previše kilometarskih romana šalje koje niko ne čita. ali ejdara je nešto sasvim drugačije.
jova tip lika leži na travi s djevojkom, gledaju u oblake i razgovaraju o njihovim oblicima, pa se onako podlakti, ubere joj maslacak i stavi u kosu
i onda ispriča roman o maslačku i upita je za njeno mišljenje.
Jovo je onako, ko zlatni retriver, dok je Ejdus više kao jazavac s afininetom ka pušenju kurca.
a ona mu odgovori:
JOVORJOVORJOVORROVOJROVOJROVOJ
JOVORJOVOR-----------------ROVOJROVOJ
Zakleo bi se da Jovo voli bojanke. Ne mislim ništa loše time, nego mi se čini kao neko ko bi uživao u tome.
neki vole bojanke, a neki ovsene i hentaj, kameni, niko nije savršen.
uh sto te bocnu mesni iznebuha
Možda sam postovao nekad pre, davno. Vredi pogledati. https://www.youtube.com/watch?v=jUBnS5G34IM&ab_channel=YellowLime
Bojanke za odrasle zakon. Voleo bih da imam živaca za to.
pa što nemaš, majmune?
Potrošio ih sekirajući se većinom oko stvari koje ne mogu promeniti