Podijeli sa Vukajlijašima

1. shvatio sam nešto, nema dobre teme na kojoj se može slati sve i svašta, jer jednu takvu je otvorio jovor, a drugu ejdus.

2. ali ako moram birati, jovo >>>>>>>>>>>>>>>>>>> ejdus

3. Мислим, знао сам ја то и пре ал некако ми није долазило у фокус. Колико смо само дегенерисани и скренули са правога пута. Запад предњачи у томе ал и ми смо добрано загазили у то.

4. Jovor nije los ovako, i autentican je, samo je naporan u picku materinu, a misli da je dubokouman. Ejdus je neciji dupli/vonabi trol

5. Divim se kako se Jovor oduševljava banalnim stvarima. Živeće sto godina sig sog

6. Jovor se odusevljava kutijama pita se zasto su bas tog oblika i zasto su toliko lake kad su prazne i moze 3 sata pricati o tome.

7. pa to, nije joviša loš, samo previše govnjivih tema otvara i previše kilometarskih romana šalje koje niko ne čita. ali ejdara je nešto sasvim drugačije.

8. jova tip lika leži na travi s djevojkom, gledaju u oblake i razgovaraju o njihovim oblicima, pa se onako podlakti, ubere joj maslacak i stavi u kosu

9. i onda ispriča roman o maslačku i upita je za njeno mišljenje.

10. Jovo je onako, ko zlatni retriver, dok je Ejdus više kao jazavac s afininetom ka pušenju kurca.

11. a ona mu odgovori:
    JOVORJOVORJOVORROVOJROVOJROVOJ
    JOVORJOVOR-----------------ROVOJROVOJ

12. Zakleo bi se da Jovo voli bojanke. Ne mislim ništa loše time, nego mi se čini kao neko ko bi uživao u tome.

13. neki vole bojanke, a neki ovsene i hentaj, kameni, niko nije savršen.

14. uh sto te bocnu mesni iznebuha

15. Bojanke za odrasle zakon. Voleo bih da imam živaca za to.

16. pa što nemaš, majmune?

17. Potrošio ih sekirajući se većinom oko stvari koje ne mogu promeniti

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.