Podijeli sa Vukajlijašima

1. čini mi se negde od sredine puberteta, oko 16-17 godina. koliko znam, niko od mojih nije imao problema sa sluhom.

2. jesi bio kod doktora, mozda je nesto sto se resava, zapuseno unutrasnje uvo, stagod?

mada ako je tipa 10 god, do sad sta god da je trajno je

3. Ma to sa vidom je čista genetika, druga stvar naocale za vid su klasika ono lako se dodjeljuju, u potpunoati pomazu i sto da ne

Za sluh mislim da je malkice teze uspostaviti ono nivo ostecenja i adekvatan slusni aparat (mozda i grijesim) a i nije toliko nuzan kao vid ono mogu ukucani i malo glasnije da govore, na svemu možeš povisiti ton i tako

Vid kad je ostecen, mozes ti stavljati sliku u 8k, ono tebi mutno i dalje jbg

4. Mesni jebaji ga bolje i to nego da imas onaj tinitus pa da ti vasko zabata na uhata svirata po cijeli dan

5. sluh se lako testira, imas onu masinu sa raznim frekvencijama i ti pritisnes kad cujes i to. odredi se ko za zvuk tacno na koje frekvencije ne radi uvo, cak na osnovu toga moze da se provali i dal je od upale, genetski, okostavanje, jebem li ga sta.

tako posle i rade slusni aparati, pojacaju samo odredjene frekvencije na koje tvoje uvo ne reaguje, i onda cujes normalan zvuk.

6. jedina muka sto kad stavis naocare ljudi te gledaju, u ovaj pametan, kad stavis slusni aparat gledaju te ko invalida.

7. ima ovde svajcarska jedna firma sto radi to, zaposljava kolege pa znam. danasnji moderni slusni aparati idu skroz u uvo, ne vidis ga uopste osim ako neko ne uzme pa ti zagleda uvo, pa vidi, ko cep u uvetu. samo manje.

8. celt
    jesi bio kod doktora, mozda je nesto sto se resava, zapuseno unutrasnje uvo, stagod?

mada ako je tipa 10 god, do sad sta god da je trajno je

nema vidljivo nikakvih problema, ali sluh mi je otupio kao nož. znaš ono kada sa rukavicom držiš olovku, ne možeš dobro pisati jer je ne osetiš kako treba? eto tako su mi svi zvukovi tiši postali.

9. da se razumemo, još nije problem, relativno je mala promena, još uvek mogu da funkcionišem normalno, ali me jednostavno čudi koliko ljudi ima problema sa vidom, a kako malo sa sluhom.

10. ma ima kolko hoces, zavisi sta racunas u problem. vid ako ne vidis dobro ne mozes da citas, ne mozes da funkcionises pa mora resavas. a i za mnogo manje smetnje uzme pa se resava.

sluh jbg, nije smetnja funkcionisanju dok ne postane mnogo velika smetnja.

imas one testove aplikacije sto testiraju, samo ti treba dobre sluske i mozes da proveris.

11. Mesni pa sto ne operes usi majmune

12. Vjerojatno ti je neki kurac prskao krv u uši, majmune

13. može biti, neću isključivati mogućnosti.

14. https://www.facebook.com/100015735606009/posts/pfbid02tJMtz2XBg7pqdyPYqfJt56mXWR96yxX3QZSkzJcDzRQGkGjQ2jnEiSUngkw9USsvl/

Estonski političar pokušava autom ubiti biciklista (auto kamera), zatim sam kači snimku na fejs i pravda se da je reagirao "defanzivno". Zatim se prepucava po komentarima ispod da je biciklist vjerojatno bio "pijani Rus koji je ukrao bicikl"

15. Kakav kreten...
    Ja se ponadao da je samo ono s početka snimka kad ga je malo kvrcno.
    Ne brate, kasnije čova ide baš da ga pogazi.
    Pretpostavljam da mu bagra sa fejsa još to odobrava.

Samo sreća u cijeloj priči da izgleda ovom biciklisti baš ništa nije bilo... Nekako je vješto naskočio na auto. Da je neki manje spretan gadno bi prošao.

16. Mali dio odobrava, u fazonu gazi Ruse itd. Većina ga osuđuje jer jebote, ubistvo.

17. Vi ste zbilja bolesni

18. https://www.prva.rs/zivot/dom-i-porodica/ima-jedanaestoro-dece-sa-8-razlicitih-muskaraca-ljudi-je-optuzuju-da-zivi-od-alimentacije-a-kako-je-ona-to-opravdala-javnosti-2236264?utm_source=b92&utm_medium=box&utm_campaign=prva_b92_sidebar

Podržavam. I ako živi od alimentacije, neka, i treba.
    I ti što su bili sa njom, nemaju se šta žaliti, znali su u kom je ona fazonu.
    Sto ljudi, sto ćudi, sto životnih stilova.
    U svakom slučaju kapa dole svakom ko rodi toliku djecu, ako je u stanju o njima da se brine.

EDIT: Vidim u nastavku teksta, da i ne dobija neku alimentaciju ustvari... Al nema veze, sa alimentacijom ili bez... Nemam šta da joj prigovorim.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.