Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Aj ne seri vuzi zivota ti, sta ti znas kako ko dozivljava stvari, poenta je da idiot od 50+ god ismijava dečka koji mu može biti sin
treba mu uzet sve tužbama jebo mu pas mater zaostalu
ово је баш онако телеграфско-блицовски коментар испод вести о том Младену, само ти још фали срамота ме људског рода
"Mladen se nije ubio zbog svoje eventualne krhke prirode, već zbog naše surovosti i nemilosrdnosti“
овое истина шта
владика григорије рекао
Najgore je sto je okacio na net inace samo to pojebavanje je takvo da bi zaboravio za 2 minuta.
Jeste li retardirani.
Momak od 22 godine došao da traži posao, pošteno da zaradi svoje parče hleba.
I onda ga ovaj slepac zajebava, snima, i to okači na net. Gde svi krenu da ismevaju momka, koji se zbog sramote ubio.
да капирамо то, јербо је то једини званичан разлог самоубиства
A sve i da je imao druge neke ranjivosti zbog koje je mogao podić ruku na sebe, činjenica je da je ovo vjerovatno bio jedan od glavnih razloga, i da bi u suprotnom momak bio živ, da nije bilo te zajebancije.
E pa hvala jovo na objasnjenju
Nek mi oprosti Bog ali ovaj decko i jeste bio malo munjen kad je stvarno poverovao da ga ovaj za zbilja ispituje pitanja
Verovatno je i znao nego je bio prestrasen od treme kao da je devojka koju napada predator
Ali ipak verovatnije da je ipak bio malo na svoju ruku
Sto nije naravno razlog da izgubi zivot
Neko rece da je jedina moguca optuzba nelegalno snimanje a zar ne postoji dusevna bol naneta porodici kao moguca optuzba
Iskreno i dalje ne znam razlog sto ga je ovaj sprdao samo zato sto izgleda kao da je munjen i tako se ponasa ili ima pozadina tipa svi ga tu znaju ili mu je cale alkos ili nesto deseto
Odrastao covek da se sprda sa detetom to nije normalno sve i da je imao 28 ja nikog nikad nisam ponizio ima svakakvih ljudi i sa nekima se nasalim upitne inteligencije ali nikog nikad nisam ponizavao niti planiram kad budem otac ili deda
Taj covek treba da odlezi par meseci jer nije drustvenoprihvatljivog mentalnog sklopa
Милица Дабовић а.к.а Стеафновамамама отворила ОнлуФанс налог
ХАХААХАХАХАХА ајде шмокљо изанализирај
Dugo joj trebalo
Sto ne bi, kad lako moze da zaradi od pickopacenika kao sto ste vi. Picke ne mozete nabaviti pa zato placate te kurvetine da vam ublaze bol
Da ste m od muskarcine kao sto sam ja, ne biste imali taj problem
gledam na ulici ljude, pa i koje poznajem, svi nose naočare, a nikog ne znam da slušni aparat koristi. da li je moguće da toliko ljudi ne vidi dobro, a svi dobro čuju? meni je vid veoma dobar, a već desetak godina, od mladosti, sam gluvonja. počeo sam čitati sa usana jer mi je lakše nego čuti ponekad.
Ne lupaj imas 20 godina
Ja znam dvoje ljudi koji su gluvi toliko da moras da se deres da se cuje do drugog grada da bi komunicirao s njima al opet nece da koriste slusni aparat,sramota ih je da to nose.
Pretpostavljam da se sluh teže kvari od vida
mnogo oni seru da elektronski uređaji štete vidu, ja od najranijih svojih dana sam gledao televiziju, nedugo nakon toga sam počeo računar koristiti, pa sam ga jebavao desetak sati na dan u mladosti (sad još više, jer mi je to posao, da se razumemo), u mraku, pročitao sam i pun kurac knjiga u loše osvetljenim prostorijama, sad radim za računarom svaki dan pa ga još i dodatno kući peglam bog zna koliko vremena u sobi bez svetla, pa mi je vid još uvek skoro savršen. a sluh koji sam čitav život čuvao, izbegavao glasnu muziku i glasne prostorije općenito ode u tri kurca.
koliko god imas kad si krenuo da primecujes to?
jel genetski ili jebem li ga, neke upale neki kurci?
vid ne moze da se osteti nesto puno tim ekranima, moze da ode -0.5 od onoga sto ti je genetski dodeljeno u maksimum jer gledas stalno nesto blizu. ako nemas predispozicije za los vid, to i ne primecujes. ja sam bio nasli mi tu dioptriju dali mi naocare, nosio sam nedelju dana i ostavio, jer samo mi smetaju a nista mi ne daju u smislu da nesto bolje vidim. eventualno neke svetle tacke na 10-20m se malo fokusiraju, al totalno nebitno.
tipa kad gledam onu diodicu na tvu ili negde da svetli dalje ona mi malo razmrljana, a kad stavim ove naocare ona nije. sliku na tvu ne primecujem, napolje ne primecujem razliku, samo me boli glava od distortovane slike.