Podijeli sa Vukajlijašima

1. И ондак поред свега тога човек узме и запали цигару хаха

2. Autor Karl Kurčevi baš lepo objasnio.

3. Carl Cox je legenda Ibice.

4. Carl cox, jel znaci meni onaj preciscivac vazduha sto imam u dnevnoj sobi, shaomi, menjam filtere redovno

5. Suvisno pitanje, svaki shaomi uredjaj znaci

6. Shaomi jbt more like ŽAO MI HAH AHHAHH XD D

7. de šmole, stopi se u pejzaž opet.

8. uvatiš me za kurac

9. Carl cox, jel znaci meni onaj preciscivac vazduha sto imam u dnevnoj sobi, shaomi, menjam filtere redovno

Znači. Verovatno neće moći da skuplja PM2.5 čestice, ali i PM10 da pokupi pa dosta je. Pritom služi i kao podsetnik da malo vodiš računa. Ali ne možeš da pobegneš od zagađenja, i nije rešenje da bežimo u šume ko hajduci, već da se izvori zagađenja gase.

Što nije nemoguće da se uradi. A moraće da se uradi, inače ćemo plaćati karbonske takse i dodatne carine na našu robu, pa ćemo novac koji bi bio dovoljan da sredimo stvari kod nas, davati zapadu da troši na kurve.

10. Da da ne zaboravimo seljake koji bacaju na useve sve za šta čuju da je dobro, zahvaljujući čemu imamo redovne pomore pčela i još koješta.

11. A šta drugo da baca majke ti?
    Domaća petrohemija je uništena, kupuje rusko đubrivo jer za drugo nema pare. A i da nije rusko opet uzima najjeftinije jer subvencije su nam vrh, kao i otkupne cene i cene dizela

12. mnogo palamudite a to nam je u stvari sve jer koristimo plastične slamčice.

13. Bastijan pokazuje kako je jah'o

14. Ana Ivanovic u top 3 najsrecnije osobe na svetu

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.