Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Programeri, programeri ko vas ne zna xd
Dezinformer.
Odlična https://www.facebook.com/goxymillian.goxyii/videos/542391487506593/
Poprdela ga nesto insta stranica Zenska posla. Slabo objavljuju. Ili presusile pare od NVO ili vise tematika SERBIAN MAN BAD ne prolazi
Poprdela i tarzanija, i drzavni posao, i dnevnjak, milakovic izbaci neki predosadni klip koji gledaju debili itd
Da li je ovo kraj novosadskog terora, a propo humora.
One can only hope.
Nije bre Novi Sad uvek nađe način
Frenki se prevrće u ludačkoj košulji
A stvarno moras biti u kurcu da ono pratis, boli me kurac da li si zensko ili musko
Humora u Srbiji samo u tragovima, već dugo vremena. Stvarno nema kvalitetnog humora, originalnosti, ideja - usiljenost, recikliranje, debilizam i transfer blama su negde 97% ponude. Kesić i Ivanović rade neki pristojan šablon vrv i dalje, ne znam, nisam ih pogledao tipa dve godine. Mada meni iskr. i to malo tarzanije što sam video bilo tešk sranjčuga. Ubiće nas podkasti i jućub kanali, jer nema filtera baš nikakvog - moš snimaš i kačiš šta oćeš, a kako čoveku objasniti da je nezanimljiv i da nema ništa novo i naročito bitno da kaže.
Brate kakav Ivanovic i Kesic lol
Droga govori iz njega, nemoj mu zameriti
ивановић и кеса гована хагахабахахахахааас потурице
Kesić poslednji put bio zanimljiv 2017, Ivanović nikad. Ivanovic je bukvlano ono standup komicar u nekom kabareu siroke namene, gde tako usput zabavlja nesto goste dok oni pricaju medjusobno, piju martini i jebu se u wc-u. Bukvalno kao da tv ukljucis da ti ide dok ti radis nesto deseto. Drzavni posao propo, bili su dobri prvih 500, 600 epizoda. Milakovic je iskreno bolji sad nego u Dnevnjaku, koji je svakako bio golo govno i svaki dvadeseti klip im je bio "haha". Zenska posla evoluirala u woke stranicu, ne cak mozda ni iz lose namere, ali kapiram da im je to bio fanbase i onda jebiga, osladi se coveku da te seruju 30-ogodišnje apsolventkinje sociologije i pišu "najbukv ja", uglavnom zene kojima je vrhunac humora "ne zna da nadje klitoris ha ha hi hnjo hnjo grok". DP su bili vrh u nocnoj smeni i velikoj Srbiji i sad pogledam često neke od tih klipova. Najveći problem humora u Srbiji je to sto cim postane popularno, autori pocinju da tripuju da moraju neku poruku da posalju i to je pakt sa djavolom koji se zavrsava kao Dnevnjak. Mada je Dnevnjak verovatno propao ih drugih razloga s obzirom na to da su mu osnivaci celavi komunista, usiljeni crnogorac, kockar sizofrenicar i Cico
Od kvalitetnog humora mogu da izdvojim Puju cesto, Stranice Ozoniranje, Lejan Ducic i to je to bukvalno mi nista vise ne pada na pamet. PKZB sam zaboravio, dobri ste bili pre 5,6 godina.
S druge strane treba traziti humor i gde mu nije namera/namena. Pre cu da gledam Kristijana koji ima svoju emisiju u koju mu je dosao Miroljub Petrovic nego nekog random retarda koji kao hoce da me imoresionira nekim posalicama.
Klip gde tesa pita Slavisu K. Miljkovica da li je kapa na glavi Pape zapravo picka je jaci od celog pretencioznog dnevnjaka zajedno sa zenskim poslovima i kurcima.
Ne bih menjao highlights momente Sinise Vuca ni za kakve njuzovce, ivanovica i slicne Ćiće
Tole tips najjaca stranica zaboravih to da dodam
Vrlo malo domaceg me zanima.
Rekao bih da je srpski humor u krizi i iz ovog razloga, dolaskom neta i platformi pre 10ak godina smo prvo sporadicno a onda i masovno izlagani americkom stend apu, sto vrhunskom, sto losem, sto legendama, to i djubretu, pa smo mislili da to mozemo da emuliramo, repliciramo... a to nam nije u krvi. Stend ap u srbiji nikada, ali nikada nece uspeti.
A globalni humor je sad tik tok shorts, isti mem formati i u indoneziji prave klinci i u ćupriji, globalno selo.
Opseg pažnje se smanjio isto.
Tako da će pre biti lakše naći komične momente gde nisu ni planirani, kao ovo s Tešom, nego što će neko nesto ovde komično opet da stvori. Pa vidi nam nove serije, sve trileri uglavnom.
OCE KURCA KO
TOO MUCH ROKENROL FUR VUKA