U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
hatori kenzo
хахахахахах ШТАПОВИ ЗА ПЕЦАЊЕ каква прича јебена
твоје дупе за кецање head ass
https://fatgirlflow.com/i-cant-wipe-my-own-ass-and-im-ok-with-it/
Ako je ona ok i ja sam ok
jok ti si ok sa seckanjem luka svaki dan djembela je debil el nemodzh obrise cmar sig
Meni žena rekla da kupim klavijaturu od $6,000, mora da mnogo dobro jebem.
Ono - uzeo sam naravno, ali mi nije bila neophodna.
Dobre su te stvari ako ih koristiš za neki posao, ono kapiram i ovaj pecaroš nešto upeca pa donese kući ali jebote štap od 3,000 evra, jedino ako je baš buržuj bih mogao da opravdam.
Pošalji snimku kako sviraš, sa sve računom i današnjim blic.nz novinama, skeptici obitavaju po sajtu.
ne pecam. nikad ne bi kupio stap od 3000€.
ali jbt, kakve su ovo price te opravdavam ovo ili ono. aj da je covek neki rasipnik ili stavec, al tilmo nije pomenuo to, plidu oma "ako i treba tako zena"
sta treba jebem te, ista ta zena koja mu zvoca za to, garantujem da je u stanju da potrosi 30000€ na raznorazne gluposti koje posle nece ni da joj se svidjaju u narednih x godina kolko ce ovaj covek da peca tim stapom i da stvarno uziva u svom stapu jebo ga stap.
ti koji zvocaju za takve stvari (plidu) mnogo vise novca trose na gluposti od tog ribara. samo na sitno
rare celt W
hahaahah
pliduuov recept je bio da treba investirati u nekretnine moja mentalna sirotiljo za sta ste se vi uvatili
Real 30-40 takvih stapova za pecanje modz kupis jednoiposoban stan
Hahaha ma to bezveze dao primjer kao sta je dobra investicija (nekretnina) a šta je bacanje para (štapovi)
Sustina je da npr ako žena kaže da treba da renovirate dnevni boravak a ti te pare daš na neka sranja, onda si glupan
Treba neki kompromis majku mu valjda ste u braku kakvo kolekcionarenje a tamo se griješ na pelet fazon, treba znati prioritete
Vidim šerijat u bosni propo načisto
Hahahah
U načelu moram da primetim da je davanje 3000 evra za štap za pecanje moglo da bude uloženo u opremu za lov na životinje koje i imaju neku šansu da ti uteknu. Ali to je samo moja preferenca
S druge strane, znam lika sa platom od 800 evra koji je dao 1000 na bilijarski štap. Voli, prija mu, ali igra samo rekreativno sa pijanim lokalcima. E to mi je već suspektno
Sestra moja to jako dobro skontala, kada se zet pojavio kući sa dukatijem od 8000e (nije seo na motor čovek prethodno u lajfu). Kaže - ili će da vozi motor, ili će da se kurva, ili će kompletno da se razvede, nema četvrto...Ubedila ga da se osigura debelo u slučaju kojekakvih lomova i šta će, teraj dalje.
skauz dođe na temu, napiše hahaha, ode, ni ne baci neku foru s meteriza