Разноразно питање

1. Napominjem da nisam radio bio matematiku 3 meseca lololo.

2. Za to ti ne bi bio potreban ugao koji je dat. Čim je dat ugao, jedno od vjerovatnih postupaka rešavanja je korišćenje trigonometrije. A imamo i prav ugao tu.

Obrisah ono lololo.

3. Напомињем да никад нисам радио математику ололоо :))
    Веснам шаљи поступак и слободно пиши коријен од два и тако :Д

4. Ali i dalje mislim da ne mora preko trigonometrije. Rešenje je 3 korena iz dva jednostavno preko crteža polovine kvadrata.

5. Па не мора, ал што би се цимао кад овако стаје у пола реда? КОЛЕГА, ВАШЕ ПИТАЊЕ ЈЕ ТРИВИЈАЛНО#!"

6. http://www.dodaj.rs/f/U/ce/1V5QWipB/piramida.png

EDIT : a ti je i visina i osnovica jednastraničnog trougla u osnovi ako nisi razumeo lololo.

EDIT na EDIT : onaj kurac = a puta koren iz dva al to valjda dođe na isto.

7. Zadatak jes lak. Treba znati samo osnovne stvari vezane za piramidu i malo trigonometrije i to je to.

8. Lakše bez trigonometrije, kako bi ga objasnio nekome ko ne zna trigonometriju ako ne ovako? Fora je lepo razmisliti, ne samo ubaciti formule lololo.

9. Lakše bez trigonometrije, kako bi ga objasnio nekome ko ne zna trigonometriju ako ne ovako? Fora je lepo razmisliti, ne samo ubaciti formule lololo.

Fora ovoga zadatka je provjeriti naučeno- trigonometriju, a ona se uči prije ovoga. :) Što komplikuješ?

10. Ne uči on trigonometriju nego stegttfredemetriju, trigonometriju je učio u drugoj.

11. stegttfredemetriju

Misli se na stereometriju.

trigonometriju je učio u drugoj.

To sam i mislila.

12. Misli se na stereometriju.

E to sam mislio.

Ne znam, ako je vama komplikovanije preko jednostavnog crteža i formule koju ste učili u 6. osnovne nego preko trigonometrije i tako toga onda jbg. Ja radio ove nedelje par zadataka na tabli bez trigonometrije, a moglo je, i bilo mi je do jaja, bez žalbi ikakvih lolo.

13. Mada to verovatno ima i veze sa tim što sam imao 2 iz trigonometrije te osećam nekakvu odbojnost prema njoj lolo.

14. Па ово и није нека тригонометрија, крајње основне ствари, тригонометријски круг и пар карактеристичних углова, ТО ТИ ТРЕБА ЗА ЖИВОТ

15. Hnjooo, idem na prava boli me kurac. A na matematičkom sam smeru lololo. A ove osnovne stvari znam tako da ono. JA JEMEN!

16. Који си ти цар у ствари!

17. Mančestere, priznajemo, TI JEMEŠ.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.