Nemam običaj da ovo radim, ali mi je malo zapalo za oko...
Znam da se često nekom autoru odaberu i 2 postera (ili reakcije ili definicije, nebitno) odjednom, ali 3 postera od istog autora na vrhu odabranih malo previše upada u oko i zasigurno izaziva nezadovoljstvo među ostalim autorima.
Ne mislim na mene, sviđaju mi se odabrani posteri i jedan me i oduševio, ali za neke, koji mesecima stvaraju sadržaj i ne dobiju ništa odabrano, 3 odjednom odabrane od istog autora ostavljaju jako demorališuć utisak po njih.
Nadam se da mi nećete zameriti na kritici i najviše se nadam da istu nećete shvatiti kao pobunu za nedostatak odabranih na ličnom nivou.
sto je najgore to je istina.mene zvao drugar u 9 da mi javi,vanredno stanje.kakva liga sampiona,to je precenjeno,ima surda i ujka firga u 8,posle vecito urbani sergej trifunovic.
Nemam običaj da ovo radim, ali mi je malo zapalo za oko...
Znam da se često nekom autoru odaberu i 2 postera (ili reakcije ili definicije, nebitno) odjednom, ali 3 postera od istog autora na vrhu odabranih malo previše upada u oko i zasigurno izaziva nezadovoljstvo među ostalim autorima.
Ne mislim na mene, sviđaju mi se odabrani posteri i jedan me i oduševio, ali za neke, koji mesecima stvaraju sadržaj i ne dobiju ništa odabrano, 3 odjednom odabrane od istog autora ostavljaju jako demorališuć utisak po njih.
Nadam se da mi nećete zameriti na kritici i najviše se nadam da istu nećete shvatiti kao pobunu za nedostatak odabranih na ličnom nivou.
Idi jebi.
Ko mi kaže.
КОЈИ СУ НАЈБОЉИ КОНДОМИ?
Durex.
Микри, нећеш јебати. Ни црнкињу, ни белкињу.
Који дурекс, капирам да узмем неки екстра сејф..
Што си љубоморна дечко? Јебаћу црнкињу ја ти кажем!
ako kupuješ ekstra sejf, onaj za jebanje u rč, svi misle da si peder.
Претпостављам да се иде на екскурзију, па требају кондоми ...
Боли ме туки шта ће она на касу да мисли..
Само да ја не мислим о пуцању док будем гузио црмкињу!
kod crnkinje nema trenja na kiti, to ti je ko da jebeš tunel na pruzi Bg-Bar.
Ako oćeš da guslaš kupi performu, a ako oćeš normalno kupi arouser, on je naboran, a ako oćeš u pičku kupi elite.
Мада Микри, кондоми који теби требају су веома ријетки у продаји ... они екстра мали, илити "ѕ" величина ...
Добра фора.
Била двеиљадедруге.
šta je fora sa onim autorom stefanmostić?
Jel moguce da RTS ne prenosi LS? Sad sam gledao program, nema.
sto je najgore to je istina.mene zvao drugar u 9 da mi javi,vanredno stanje.kakva liga sampiona,to je precenjeno,ima surda i ujka firga u 8,posle vecito urbani sergej trifunovic.
Kad će da bude neko opijanje Vukajlijaša u Podgoricu?
A ko prenosi, Arenakurton?