Разноразно питање

1. преноси мртва арена коју нема пола становништва и преноси РТРС али питање дал ће да дају овде због тв права.

2. E kurac će daju. Tako i RTRS blokira RTS kad prenose nešto. A kurton su i komentatori.

ARENOSPOERTU, ŠTO SI ŠIPTAR USRANI?

3. Nema opijanja u Podgoricu dok sam ja na straži!

4. ARENOSPOERTU, ŠTO SI ŠIPTAR USRANI?

Jer tako su u mogucnosti. Bolje je pitanje:
    Tijanicu decxko, zasto si siptar usrani!?

5. Prenosi BHT1 utakmicu Real Madrid - Manchester City, ako nekome znači.

6. Nema opijanja u Podgoricu dok sam ja na straži!

Ok.

7. Tijanić ove godine uveo Arenukurton kod sebe kući, sada mu ne zapinje da dale love za tv prava.

8. E, a koji kurac ja serem. Pa ja i ne žiivim u bugarosrbiji, nego u RS đe su pravi Srbi. A IMAM i HRT!

9. како се тачно зову ови мали метални ђаволчићи што иду у хефталицу за хефтање? папира мислим?

10. Municija!

ТО!
    ал не, треба ми тачан назив, пише на паковању "стејплс" али то се преводи као спајалице, а сви знамо шта су спајалице

11. Jel će stvarno da odgovara na pitanja detemujebem?

12. ОЋУ ТИЈАНИЋ ДА МИ ОДГОВОРИ НА ПИТАЊЕ! КАКО СЕ ЗОВУ ОНИ МАЛИ КУРЦИ ШТО ИДУ У ХЕФТАЛИЦУ ЗА ХЕФТАЊЕ!? ПАПИРА МИСЛИМ?

13. A jes boli ga kurac dodgovara, viš koji retardirani imejl.

14. треба ми тачан назив, пише на паковању "стејплс"

Нашо сам код куће старо паковање тога и на томе пише да се зову ''спонке''

15. Aj da pokusamo. Kad su mogli da salju poruke Jeremy-ju trecem golmanu Grenobla i zvanicno pismo Radnickom, mozemo i Tijanicu :)

16. биће да јесте јанковићу, пише овде спонке за компресорски спењач, http://www.interdiskont.si/files/shop/6021/P1_0/3/sponke-kompresor.jpg
    едит : како сам глуп, па ово је на словеначком језику

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.