Разноразно питање

1. Ја сам чуо да их просто зову "хефталице". Исто као и хефталицу.

2. Ја сам то као клинац звао "муниција за хефталицу" :)

3. а кламерица, је л' то исто што и хефталица?

4. а кламерица, је л' то исто што и хефталица?

Кламерица је од немачког klammern, тако да му дође исто

5. Дакле, песма је ишла данас око пола седам ујутру на Авали, од текста сам запамтио ОНА ЈЕ ОДАВНО ОТИШЛА У НООООЋ, углавном, личи ми стил музике на психомодопоп. Ако неко зна која је песма, добиће виртуелни сендвич са сиром.

6. Jel ono opet gore u onom oblaku s novim definicijama ostaju već obrisane?

7. Ej, zna li neko ima li gde ovo da se kupi u srbiji?

8. Деџго, пажљивом инспекцијом линка сам закључио да ово не постоји.

9. Како бих могао да нађем релативно непознатог фудбалера, или неке податке о њему. Знам следеће:
    - Имао је уговорен трансфер за Јужну Кореју 1999.
    - Омела га је повреда да се оствари.
    - Зове се Бане/Бранислав или тако нешто.

10. Da nije Turković? Ja znam za jednoga odavde što je igrao fudbal tamo neđe u te krajeve. Ništa više.

11. Ово је неки локалац, чини ми се да је одавде.
    Ма седим са човеком у кафани и прича ми све то... Размишљам, јебо матер, знаш који је то трансфер, ипак су се тада мање паре давале за фудбалере, па рекох дај да га нађем, да видим да л' је истина и ако јесте где је играо.
    А некако му верујем.

12. Е да, трансфер је наводно био милион марака.

13. Да ли се ико сећа једне старе друштвене игрице, мислим да се звала Ловци, по табли исцртаној коцкицама се скаче у ге, као у шаху, лове се дивље животиње, упада у замке, скупљају се трофеји, сличице са уловљеним животињама? Кева ми је узела ту игрицу и дала другој деци, не могу то да јој заборавим и хоћу моју игрицу назад. Како јој беше име да је нађем?

14. Јесу били мањи трансфери, али није било толико менаџера и нису узимали толики део колача, тако да је вероватно све те паре стварно покупио.

15. Није човек ништа добио, није видео Кореју. Каже повредио се на тренингу пар дана пред званично потписивање уговора или тако нешто...

16. Koliko ljudi uzimaju kad prodaju nekom seminarski rad?

17. Сјебах се, сигурно би узео да се није повредио, ако је иоле вредео нешто. Луди бре ови из Кореје. Знам лика који је бранио у Металцу, запалио за Јужну Африку, има око 400-500к по сезони, у Металцу имао 35000, а за трансфер узео још једну годишњу плату.