Разноразно питање

1. najlon najjači tamo sam sklopio kompjuter

2. Ima li ko iskustva sa Naim ozvučenjem u Bentliju? U standardnom paketu je Bang & Olufsen, je li to dovoljno ili da uzmem Naim po principu kad ide krava nek ide i tele?
    Pozz

3. Pa meni niti jedno od ta dva nije odgovaralo.

Probaj sa Greenim ozvučenjem, pravi se u irskoj samo za Bentli.

4. A jebeš, ipak ću osnovnu verziju. Kriza je, ova godina nam je svima teška

5. Samo se ti zajebavaj, ja znam lika koji je doterao Eskalejd u Srbiju i ugradio plin.

6. ozvučenje za moj kurac

7. jebeni tulumbaći

8. Ma vozi ga u leru na nizbrdici, sere.. da zna nešto, imao bi jahticu

9. Kupi Pajpera pa se kurči, pilotska dozvola 10-12 soma i aviončić 150-200 soma, to je ultimejt... Pola Evrope i Amerike vozi neke bentlije

10. Ma šta pola, 95% Amerike vozi Bentli. U promilima se broje ovi što voze Camry ili Prius, teraju neki svoj fazon, da se razlikuju od bentli sekte

11. Desi Vule kako ide? Jel i dalje imaš 16 godina?

12. De si tulumbac 100 godina
    Odmako sam malo od 16

13. Kako je u Čačku? Je li dobar biznis plan otvoriti pečenjaru recimo?

14. Nije lose.
    Pecenjaru sa dostavom iskljucivo odlican biznis, to mi je sledece
    Desi ti, gde boraviš

15. Genijalna ideja, treba da odeš u one emisije gde Mark Kjuban daje milion dolara za takve biznise.

Eo u Vašingtonu, čekam da mi Tramp pokloni olovku

16. Neka, poklanjam ti biznis plan da imas kad se vratis iz amerike.
    Sta ces tamo, kad cemo Voja

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.