Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kakve su ovo zemlje, venecuela kuba i nikaragva lol, na kubi bukv nemaju hljeba da jedu, prosjaci 90% stanovnistva, nemaju ni kako treba internet i ono se nesto pita haha jesu ih ameri unazadili sankcijama, ostalo im samo da kmeče
tamo neke bosne crne gore moj pliduu
To su monako i luksemburg za ove gorenavedene
uae ispalio kmeeeee
najnovije vesti, 24h sa carom
pliduu pratim na klixu dobar odnos real time infoa i paralelnog kmecnja
Kakav je Plidu ovo antagonizam, prema jednoj od država sa najboljim zdravstvenim sistemom u svijetu.
BTW, po indeksu ljudskog razvoja, Kuba je na 85. mjestu, tek pet mjesta iza Bosne koja je na 80. A GDP po glavi stanovnika na Kubi je veći nego u BiH.
Kuba: nominalno $13.128 po stanovniku, a po paritetu kupovne moći $22.237.
Bosna: nominalno $8.416 po stanovniku, a po paritetu kupovne moći $20.623.
Toliko o tome da su Kubanci prosjaci.
Kubanci su prosjaci, zivot van hotela all inclusive u kojem odeš je katastrofalan, nemas pritisak vode da se okupaš, trovanje hranom na svakom cosku, prljavo, sve smrdi, svaki kvart je pun prosjaka, auta su iz 68 godine, jedino sto je cisto su trgovi u centru a odes dvije ulice dalje smrdi na urin katastrofa ziva od zemlje i sve sto pricaju negativno o njoj je istina. Kastro ih je unistio, samo secernu trsku brali pola vijeka, kubanci su kul kad odu s kube, na kubi su prosjaci
kolko glasalo fazon 84/193 ovde mos provuces staoces ako dobro podmazes
Ja ne znam da li je tu neophodan neki kvorum da bi se nešto usvojilo, postoje li ikakva pravila. Ili tipa, mogu doć tri čovjeka u salu, 2 za, 1 protiv, i rezolucija usvojena.
tj. 43,52%
jos 50% ovde pod nekom varijantom uticaja/pritiska
bukv kao sto sns uzima izbore
Jovo evo ti za kubu posto meni ne vjerujes;
Sta ce zgadija, ne moze nista u Ukrajini da napravi, pa mora malo da ostri kurac na nama
gleam ovu tabelu, kako je BiH glasala ZA sta je opet palo neko preglasavanje?
Izvor teksta? Mislim ovo za Kubu?
https://static.klix.ba/media/images/vijesti/b_240523129.jpg?v=2
Ako ih je ko uništio, onda je to Amerika sa svojim sankcijama. Okej, jasno mi je da su ih uzeli na zub zbog kubanske krize... Ali brate, da ih zbog toga držiš pod sankcijama narednih 70 godina niđe veze. A ni za to nije Kuba kriva, ona je tu sitan igrač bila, radilo se o prepucavanju između USA i USSR.
madjari nasa velika prijatelja
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/sramotno-glasanje-madjarska-jedina-clanica-eu-koja-je-glasala-protiv-rezolucije/240523133
Zasluzeno, zajedno sa SSSR-om su nas zamalo uvukli u nuklearni rat, Amerika je za njih humanitarna organizacija, ionako ih masa živi u Americi sada zahvaljujući birth tourismu. Zajebi tu priču Jovo, svako zašto ima zato.