Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ja sam '99-e upisivala srednju, a tada zbog bombardovanja nije bilo prijemnog...

ha! ja 99. bio prva srednje i jedini put odličan tada!

2. bio prva srednje i jedini put odličan tada!

kuku,barabo moja!

3. Eto, Ella mi dođe skoro vršnjakinja. Da, tih godina je učenje bilo marginalna pojava. Svi smo već bili prirodno pametni od raznih sankcija i protesta. Divna vremena, ahhh... :D

Ehhh kad se samo setim......žmarci mi krenu od leve noge, preko kičme, desnog ramena...i završavaju se na mišu... ;D

4. Ma nema, zet je bio DŽak za primer lololo

5. kuku,barabo moja!

šta se čudiš? ne veruješ da sam bio odličan?

6. hahahah.videćemo kakav ćeš da budeš na tomesečju,ne gledam kroz prste,lololo!

7. Ma nema, zet je bio DŽak za primer lololo

neka kaže neko da nisam!

videćemo kakav ćeš da budeš na tomesečju,ne gledam kroz prste,lololo!

bjb, raskrstio sam ja sa čkolom davno...a i sa kulturom lololo!

8. Šta ti je, pa svi koji nismo bili odlični, upisivali smo šta smo hteli! Teško je bilo i odlučiti se...
    Da ne plaćaš previše i gde je dobro zezanje. Gde je bilo dobro zezanje!!! Ahhhh...danak neiskustvu! :))

9. jede mi se sladoled,opet.

10. marcipan mudro zbori...oldskul!

11. ja nisam plaćala niš.
    a,bilo je uvek dobro zezanje,to i jes poJenta,he:)

12. Vama je poJenta zezanje, a šta želiš da budeš po zanimanju to ništa...

13. pa,imam bar tri interesovanja,a zvanje će biti jedno,pa videćemo...

14. Ni ja niš plaćala, al zezanje cedila, bre! I to kod susedne studentarije! Mada, mi pravnici smo oduvek bili sveznajući, oću reći svestrani. :)
    Hm... neću da mislite da sam fensi.
    Pa Matrikse, meni svet kriminala deluje egzotično. A nema smisla da se nađem iza tih rešetaka, pa reko da se nađem... .D

15. Vama je poJenta zezanje, a šta želiš da budeš po zanimanju to ništa...

matriks, kad ćeš da se zezaš ako ne za vreme čkolovanja? veruj, kad svršiš školu, najbolja vrsta zezanja prestaje...

16. mi bi trebalo da budemo najkorumpiraniji,lololo!

17. Ma to je sve nula. Ja sam 1995 upisivao srednju i pored svih protesta i moja generacija je protestvovala...znači samo osmaci jer su nam poništili srpski koji smo svi naravno u celoj Srbiji prepisali jer su izašla rešenja. Čak smo se i na tom protestu tukli sa žandarima. Škola u to vreme je bila baš ludara .)))

18. matriks, kad ćeš da se zezaš ako ne za vreme čkolovanja?

Mene više brine šta ću ja uraditi u životu nego da gubim dragoceno vreme na neke stvari koje mogu da radim u slobodno vreme.

19. Mene više brine šta ću ja uraditi u životu nego da gubim dragoceno vreme na neke stvari koje mogu da radim u slobodno vreme.

veruj mi,ta opsesija ima jednom da stane.

20. Čak smo se i na tom protestu tukli sa žandarima.

A vid' moju barabu....u stilu "Pamtim samo lepe dane" ;)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.