Kvaksonska loža - Moćne patke

1. zet mi je uberbaraba,lololo!

2. Imenjakinja mi mudro zbori. :) Matrikse, paz šta ti kažem, ti uvek možeš raditi šta god hoćeš u životu, i neće te sprečiti faks ili zanimanje neko, već sitna deca ili tvoja energija u nekom trenutku. Zar faks bitan, zaboga...

3. A vid' moju barabu....u stilu "Pamtim samo lepe dane" ;)

Pa tu je počela obuka .)))
    Ej Matriks bez zezanja, uči ali se i zajebavaj. Jednom imaš te godine i nemaš ih više. Dolaze nove neke i one su kul ali se ne vraćaš u nazad.

4. Dolaze nove neke i one su kul ali se ne vraćaš u nazad.

kad bih mogao da 30 godina budem student 2.godine, da ne starim,makar odmah posle tih 30 automaCki imao 50!

5. kad bih mogao da 30 godina budem student 2.godine, da ne starim,makar odmah posle tih 30 automaCki imao 50!

Ma nemam pojma, sve godine su kul i svaka na svoj način i u svom fazonu....samo treba ih što više iskoristiti....ono ne preterati (a joj pa gde ja to da kažem) ali se zezati...

6. hahahhaha!
    PLUS ZA NIK SVASTIK!

7. Ma jašta zete....ima od sad da vas preko nika obaveštavam o svim svojim aktivnostima!

8. pa,sejo,uzi si neš,nemoj da mi gladuješ:)

9. Ma jašta zete....ima od sad da vas preko nika obaveštavam o svim svojim aktivnostima!

Ovaj bejbe...neke aktivnosti preskači :))))

10. PA JE.ITE LJUDI NEŠTO,UMREĆETE GLADNI LOLOLO!

11. Sejo, OĆU da se izgladnjujem!!! JA GLADUJEM!!! lololoo

Ovaj bejbe...neke aktivnosti preskači :))))

Oooooooo bejb.....ma zamaskiraću ja to, neće oni ni znati šta ti i ja radimo ;))))

12. vidim da ste gladni pilići moji:)
    :sipa im teleće kockice i pire:

13. hahahahahahahaha vid i moj bejb promenio nik! OBOŽAVAM TE, jebeš mi sve! ;))))

14. jebeš mi sve!

PVT!lololo

15. jedite kod đonija!

16. Crrrrrrrrrrrrrrtani!!!!! :)))))))))))))))))

17. crtani sejo,jes je:)

18. veruj mi,ta opsesija ima jednom da stane.

Da je to opsesija vi mene ne biste nikad videli ovde.

Matrikse, paz šta ti kažem, ti uvek možeš raditi šta god hoćeš u životu, i neće te sprečiti faks ili zanimanje neko, već sitna deca ili tvoja energija u nekom trenutku. Zar faks bitan, zaboga..

Pogrešno si shvatila, nije sad to da radim šta hoću nego da ne budem niko i ništa. Ja sad upisujem srednju marc, za faks neću ni da razmišljam još.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.