U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Zato i sirotinja kada dobije na lutriji posle godinu dana bude opet tamo gde je počela, ili tako nešto kaže statistika.
Krenuo sam nesto da pisem ali bolje je da ne pisem
Ja cu se uzdrzati od daljeg komentarisanja jer mogu da naljutim nekoga a veliki sam protivnik trosenja novca na gluposti a pogotovo na pica
Draza mi je droga nego to jer je ovaj bednik navucen naivan i nesrecan a ovaj je lud i bahat pogotovo onaj sto cini zlo svojoj porodici
Svi su jednaki pred Bogom ali svaki covek ima svoje afinitete
18
iskijo sinoć 210€ za 144 hz monitor, fino radio, danas ga upalim, malo radio i crko. malo nešto još svetla ostalo pa i to crklo. iščupao DP kabl iz računara, krenuo opet da ga uštekam i počela struja da frca iz monitora i kabla.
brate totalno si pogresio temu :)
prodali škart govno, ali doduše sa tri godine garancije. ako ga ne budu hteli zameniti sada, pašće jedan show u prodavnici.
nosi odmah to u radnju nazad btw
hoću, idem ubrzo.
moz da trazis pare nazad po zakonu, sigurno, ili da im uvalis inspekciju. ne znam kolko je u srbiji ovde je mislim do mesec dana ili bar par nedelja ako ti se ne svidja mozes da odneses i da kazes daj mi pare nazad.
isto i ako se pokvari u tom periodu.
Bergase saftaj kurac.
ovo je drugi put ove godine da sam dobio škart kompjutersku opremu. ranije, negde oko januara kupio 2 tb hdd, izvadim ga iz vreće, vidim otkinuta plastika iznad sata porta, ne može se spojiti.
ali baš ću ja čekati da se novo novcato opravlja sedmicu dana. tražiću ili zamenu ili pare nazad ili ide inspekcija.
trazi pare, nadji nesto bolje jbg.
kako je regulisano to u srbiji sad? ja sam kad sam se doselio ovde bio sokiran u pocetku kolko ne mora da se svadjas za te stvari.
stavise milion puta sam kupio sta i probam i ne svidja mi se, i kazem evo ti ovo, nije dobro, oni mi daju pare.
zena vratila cipele sto se pocepale za 5-6 meseci mislim. vratili joj pare.
u srbiji (doduse pre 20 god) je uvek bilo neko svadjanje pa ne daju, pa jebem li ga sta, ko da radniku iz dzepa ide (sto mozda i jeste)
dobro, evo krećem, pa javljam kako prođe.
Тако и ја решио да будем сиса слепачка преглупа и летос купим преко половних лаптопова.рс Леново онако осредње бесан за око 1100е, и на првом пуњењу му несретна 2060-ица буквално крене да се топи и екран ми се претвори у скринсејвер из '98-ме, зовем људе пардон Жарковце и пошто су неким чудом поштена кул екипа одмах лова назад у кешу, без проблема.
Недељу дана касније сам урадио једину разумну ствар и нашао човека који на релацији К. Митровица-Рашка-Краљево-Крагујевац-Београд шверцује технику за централноeвропско тржиште, конкретније из Чешке. Нашао исти модел, дочекао бус на станици, љубазна ћелава стрвина ме заградила и испроверавала и узео лаптоп у фабричком паковању за 780е. Ради ко змај.
2/2 (100%) tajmera koja sam uzo ne rade
Mesni je u šumskoj ako se ne varam. Ne znam kakva je tamo situacija, ali ovde pošto batin gigatron ima neprikosnoveni monopol ne pada mi na pamet da uzimam bilo kakve komponente, i to ne samo zbog prenaduvanih cena, samo hungaria.
Koji je model monitora u pitanju?
ista šolja, drugo govno šmole. monitor je bio aoc 27g2s. vratio sam monitor, oni bez pogovora dali drugi iste vrednosti, malo je manjih dimenzija, ali 165 hz.