Moram nekome da se pohvalim

1. Doduše popio sam 3-4 moeta na burazerov račun, ali nisam znao da ona penušava vodica toliko košta. Xd

2. Radio bio pre u jednom od onih kultnih klubova gde puštaju ovo zlo od muzike što se sluša i u koji nikada ne bih ušao (al dobra lova bila); svega dva separea, i jako jako skupo da sedneš u jedan. I dolaze tri napucane nafurane šmizle i sedaju, bez dobardan. Kreće konobar da ih otera, naravno, kad - stiže klinac i pozdravlja se sa njima, ovo ono, kaže - daj mi hajneken i njima šta će popiti. Ove tri naručile kovačević belo, kaže drugar - nema kovačević, ima brewsne (promumlao nešto, od buke se svejedno ništa ne čuje). Pita riba - šta? Kaže ovaj opet brwnb, ova kaže - dobro ok, daj onda to. Ode ovaj, i vraća se posle dva minuta sa mislim moetom od tada 100+e, sa sve kiblom i prskalicama. Momak kad je video popizdeo, platio, popio pola piva i otišao bez reči - vrv kontao da su se ove izobezobrazile na njegov račun lol, one nisu ni znale šta piju. Posle dva minuta ih oterao iz separea na foru da je rezervisano...To su vam klubovi deco.

3. Gadno ume da bude. Radio sam nekad pre ovde https://www.hotelpremieraqua.com/ ajd što je jako skupo, nego + imaš i kojekakve henesije i raznorazna druga sranja. I naruče momci po xo koji košta u to vreme 25e čaša, što ovi naravno ne znaju. Pa još po jedan. Pa opet. Pa opet...Popiše oni 6-7 tura i odoše da spavaju. Posle kad se sve obračunalo i kad je trebalo da se plati vikend u hotelu + tih 35-40.000 na koje nisu računali, opšta frka ispala.

4. Brate, pijem ono što mogu da platim.

Ne kapiram foliranje gde njih 10 skupi pare za jednu flašu da bi se slikali.

5. Klubovi su fenomen koji iziskuje posebnu temu. Iako nisam bio u klubu od 2020. nijednom, kroz jedan duži period je to bio standardni tip izlaska. Iskreno, nisam volio klubove, niti sam u njima doživio neku veću gotivu ja lično... ali interesantan je to fenomen... tipovi ljudi, interakcije, i kako se decenijama održava jedan te isti obrazac koji je objektivno sranje po mnogo elemenata, pa ipak ne samo da prolazi, nego se prihvata kao jedina mogućnost, nešto što nema alternativu.

6. Ja npr pijem vinjak gde god da sam
    Šljivu bih al je besmisleno po kafanama hemiju piti
    Al sam se druzio sa ljudima koji uz rucak popiju buteljku crnog vina od 300 evra tipa i to rade ceo zivot i druze se sa ljudima koji to rade ceo zivot nije im kurcenje nego tako zive i klabing ih u Bg kosta 10 k evra za njih 5, 6 plus visoko sedenje od 100 000 i to im je ono normalno
    Ko dobar dan

7. Ne kapiram foliranje gde njih 10 skupi pare za jednu flašu da bi se slikali.

Ovako to ide bro : izadje brat Ćilmo na neko kultno mesto, naruči bocu nečega + redbulove obavezno, obuče najbolje što ima i opali 200 slika za instagram.

Onda ja koji sam neka riba iscimam brata Ćilma da se prcamo, i ovaj pristane naravno.

Onda ja drugaricama pričam kako sam se prcala sa Ćilmom, ove pitaju koeto, ja im pokažem te slike iz klubova raznih i napričam kako je Ćilmo ne znam šta i ko i ove kažu vaaau.

Ćilmo brat ode opet kod svojih i kaže - prcao sam tu i tu, drugari pitaju - ko ti je brate ta kobila, i Ćilmo im pokaže fotke sa insta gde sam ja isto u nekakvim ludilima i skupoćama, i drugari kažu vaaaau, Ćilmane jebač si par ekselans.

Sad tako ide moj Ćilmo, ljudi se sreću po mrežama, tu se skontavaju, prcaju itd. Ide sve jednostavnije i manje je skupo, jeste da je i provod bulja al ko ga jebe, bitno da to izgleda.

8. Mislim da je Balantajn u Moni 4 k dinara hahaha

9. Pa to je ok.

Imaš para, to kozumiraš. Možeš da priuštiš.

10. Klubovi, pravi, su odlična zajebancija (imao sam sreću da radim u jednom) ali je skupa zajebancija. Ako ćeš npr da ideš na ovako nešto https://www.youtube.com/watch?v=PCau6DemtHk&ab_channel=JhonathanEstradaFiestas treba ti love poprilično. Ali i vredi jbg. Od beogradskih sam bio jedino u andergraundu, nekad pre dok je valjao (čuo sam da je u poslednje vreme opet dobar). Na splavove mi ne pada na pamet da idem.

11. Viš ova priča za instagram što si pisao, to nije baš bilo aktuelno dok sam ja još izlazio redovno.

12. Ne bih u klubu ostavio preko par stoja eura pod cijenu jebanja megan fox u tom separeu, doduse ni ne izlazim u klubove ali to mi je bacanje para bespotrebno. Mozes belvedere da pijes i kod sebe u stanu.. a jel, niko te ne vidi pa jbggg

13. Dosta je veći flex imati jaka kola i stan od 120 kvadrata ali to 90% tih fleksujucih kokuza nema jebigica

14. Ali treba biti galantan ako imas love uvijek, ako zoves neko drustvo budi spreman da odresis kesu a ne tu neko ciganisanje

15. Ovo je tačno. Za kola i stan gore, ujeba me Plidu s novim psotom :)

I ono što kaže Boh, ako živiš taj život sa vinom od 300 eura, kul, al nemoj da se pretvaraš, a da kući mažeš paštetu.

16. И гле, све је таштина и мука духу.

17. E malo ću da IZMELKORIŠEM ali desilo se;

Ulazim ja u banku da uplatim nešto i sretnem ovog poznanika iz osnovne, radi tu kao security. S vrata sam već vidio da nema gužve a on me prepoznao i ajd šta ću priđem pozdravim se jer je normala momak nema priče ali... odmah me počeo daviti s pričom i između ostalog kaže brat
    „ Ma još danas i ide vikend, a brata mi ti svaki vikend se okupimo kod jarana na vikendici, ubijemo se od alkohola, puknem stoju dvije svaki vikend na alkoholu samo svega mi“
    I ja ga nešto gledam kontam, on s platom od 9 stoja fazon, pod kirijom još sigurno i puca 2 stoje svaki vikend na cugu, ja opremam već opremljen stan, gledam da nešto promjenim/popravim na bolje a ni žene nemam da mi zvoca i samo zamisli ti kakvi su to prioriteti kod tih nekih ljudi.
    Meni nema šta draže nego s društvom izaći ali da radim nešto što nisam u mogućnosti, nikad nisam pomišljao. Neko bi se na mom mjestu prokurčio ne bi imao 3 marke na računu ali bi ga živio ko lord a meni to nekako kratkoročno, nekako mi je ono što me čeka u budućnosti prioritetnije da obezbjedim šta znam možda i propuštam mnogo štošta ali smisla mi nema previše.

18. Ko zaradjuje ono bas ozbiljnu lovu ne pricamo o par hulada evra mesecno nego o milionima godisnje nek radi sta hoce, sto ne uzivati u necemu ako vredi
    Ali ovaj sto nema te milione je propalica
    Samo klosari narkomani ubice lopovi neradnici daju svoje pare na gluposti
    Odes u kafanu i napijes se
    Ok nekad napravi i par stoja racun sve je za ljude
    Srbi generalno od pamtiveka dozivljavaju prociscenja u kafanam i daju droljetinama sve sto imaju da im pevaju a jos ih ni ne pojebu
    Retko lud narod
    Ne znam sta ima po tim klubovima sem sljama sta se trazi tu? Tu idu samo oni koji imaju mnogo para pa izlaze svaku noc da varaju zene sa pevaljkama jer imaju sve i malo im je. To je sve normalno za one koji imaju bas bas sve pa im je dosadno znam jednog koji je digao svoje selo iz svog dzepa itd necu da pricam o kome je rec ali onako deluje bas ljudina i sve to po redu sve napravio sam i radi to sto sam naveo. Ne bih voleo da sam on.

19. Pa najsirotinjskije razmišljanje na svetu je da imati novac znači ne brinuti o novcu.
    Što više imaš mora više da brineš, inače PUĆ i gotovo.

20. Šta se recimo dobrih malih biznisa zatvorilo zato što je gazda bio u fazonu to bre, usralo me, krenulo me u životu, ja sam dete sreće! Daj najbolja kola, koks, kurve, idemoooo, i umesto da ulaže dalje, on krene da vadi pare iz posla, iako posluje s profitom on je u minusu.
    I ti stojiš i piutaš se, a be kako propade, uvek billo puno...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.