Moram nekome da se pohvalim

  1. el dobra pička ovako uživo

  2. Spavaš li mirno Stefane Kostiću?

  3. A gdje se njega sjeti hahahahaha

  4. eeee moj kirilov sa takvim stavom samo ces sitnariju uzeti od solaka. Ne ide se tako na njegovu vojsku (lepa seksi dekolte) na sta to lici.

    el ides da rusis n1 ili kuj kurac radis

  5. jesi dobio pitanja unapred kirilov ko dzon turturo i ralf fajns u onom filmu?

  6. kakva su pitanja u usporedbi sa poterom ili sa koznazna u slagalici

    ne znam dal ste provalili al u poslednje vreme su tolko zatupili pitanja u koznazna da je postalo sramno

    verovatno takva direktiva stigla sa vrha da bi se penzioneri koji gledaju osećali bolje kad daju tačan odgovor

  7. Ma jok Caro, mator sam ja za take stvari, gledao kući i mislio da znam bolje od svih, otišao u Beograd da mi dupe vidi puta i da uzmem neku kintu akobogda. Ali da trema čini svoje, tome mogu posvedočiti.

  8. bas laka pitanja vec godinama znam tipa 7-8 od 10 svaki put kad gledam, a nekad fazon ako sam znao vise od dva osecao sam se posebno

  9. Slagalica ima mod team koji detektuje daune i spram toga odredjuje tezinu pitanja kaki kurac penzosi moj smolemane. Ali fino je znati da RASTURAS batice

  10. Ja sam se navukao sada sa jednom sedmicno sa drustvom idem na pav kviz, zanimljivo je bas

  11. Laka pitanja sramotno, ali se pogubiš pod onim reflektorima i kamerama, bar ja. A ostali takmičari, pričamo pre snimanja, sve neki profi kvizaši. Jedan uzeo milion i šesto hiljada u Poteri, drugi dobio pare i 10kg čokolade u Stigni me ako znaš, ljudi izgleda žive od učešđa po kvizovima.

  12. haha kirilov nista dok ne zavrsis na hepiju kod one plavuse

  13. Brate pazi u sl. rundi šta radiš, ako im uzmeš još 26.000 izvešće te na zadnji izlaz i spakovati u gepek, lova kad je u pitanju nema milosti.

  14. stigni me ako znas mi je najbolji kviz u nas srbalja, jes da i tu nisu nesto teska pitanja, ali brzina i vremenski pritisak ga cine zanimljivim

    ej kirilov, taj sto uzo milion i sesto da nije onaj sinisa vulic?

  15. Kako uopste biraju kandidate za kviz? Plate li ti prevoz i smjestaj kada su vec tako nagrade slabe ko na tipa Slagalici?

  16. voditeljka kristina radenkovic mi bila prekrindz na pocetku al covek se navikne na svasta tako da je sad fino podnosim

"Na jednom od omiljenih sajtova za duhovite, vukajlija.com, stanoviti „Ludi Cak" nedavno je napisao: Ultra, to je TV kanal za degenerisanje dece. Jedino što valja na njemu je emisija o automobilizmu „Top gir" koju vode Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej, trojica najvećih likova i hejtera na britanskoj televiziji posle Sajmona Kauela. Takođe, tu je i njihov „tamed racing driver" - The Stig..."

Press | 09. Decembar 2010.