IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Haha napisao sam ti za prevod al pojede post mrtvi sajt

2. pa ponovi jbt :D

inace sta je reklama na aplikaciji jbt dok skinem film umrece mi telefon nabacice mi neki virus :/

3. Nema virusa tu a i ja imam antivirus boli mi kurat.
    Ako ideš sa usba moraćes sa kompa
    Da skineš pa u folder filma da ubacis

4. za vreme bombardovanja su bili aktuelni oni radio amateri kao, i sad secam se jedan komsija savicevic jedno vece drka nekog siptara kroz onaj aparat on njemu u fazonu prica najgore psovke a ovaj njemu odgovara citiram: "NEMOJ! mi nismo vas dirali nemoj ni ti nas. Nemoj, mi nismo vama nista rekli, nemoj ni ti dirati nas.

5. radio amater - veseli se

6. http://i.imgur.com/eD7Jh17.jpg

Ne može thunderbird da prima nove poruke zbog ovoga.
    Imaju li dobri hakeri neko rešenje za ovo?

Edit: Rešio, programeri nešto čačkaju, hvala svima

7. Одради на компу и баци на фон сунце му јебем лењо

8. ако је 10 марака онда мора да је баш квалитетно урађена ова налепница са међедом

9. Da li je radio ko aircrack-ng ili reaver sa kali linuxom?
    Treba mi pomoć oko skeniranja, adapter nešto zeza

10. megamarco hoce da napravi rocket launcher poput onog u quakeu pa pita da li moze neko da mi pripomogne

11. pokusavas da hakujes sifru od wpa?

12. mega1marco1 kradljivcu jedan he he

13. Nisam lopov, samo sam student :(((

14. Kad sam ja bio mlad, krale su se mlade sa svadbe, na konju, a on krade šifre. Niđe više nema 'eroja, zemlja propada.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.