Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Меч између Туртлбоја и Сторме би требао да почне за десет минута, али Туртлбоја нема. Чекам га до 11, евентуално пола 12, ако га нема, Сторму проглашавам победником.

2. Eto, za deset poena i moj duel, jadna vam sam. :)
    Samo da se pojavi turtleboy, nešto ga nema.

3. Stormborn
    Eto, za deset poena i moj duel, jadna vam sam. :)
    Samo da se pojavi turtleboy, nešto ga nema.

Ја вас чекам 60 поена, евентуално 90, па ви видите...

4. Пеки а шта је с твојим дуелом?

5. Мој противник се није појавио у 13:00, тако да смо се договорили да пробијемо термин, и почнемо у пола 12. Ја би радије испао од аутора који је написао бољу дефиницију, него да прођем зато што он није дошао. :)

А 'тео да ми преда, зато што сам поштен, има да издувам...

6. Не брини се Пекиша и ако прођеш јер није дошао, одуваћу де ја у следећем колу није проблем :))

7. Ахахах, видећеш кад издувамо обојица, па ћу морати да организујем меч за 58. место измешђу тебе и мене. :)

8. Да се мало играм кладионице иако овде нема правила , чисто осећај и срећа :)

Меч 9 - 1

Опа, до јуче су ми давали квоту 9, данас сам већ сигурица! :DD

9. Fokuse, to te džinksuju da padneš - vidiš da svi favoriti pucaju kao na ženskom RG :)

10. Nema mi para tako da odoh jesti, ako se pojavi, nek se strpi malko.

11. Fokuse, to te džinksuju da padneš - vidiš da svi favoriti pucaju kao na ženskom RG :)

Рођен сам да зајебем кладионичаре :D

12. Крај меча Смарко/Лол

Лол - 45:6 - 9.17

Смарко - 50:16 - 3.125

Честитке Лолу на победи, Смарко, више среће следећи пут. :)

13. Браво, ЛОЛе :)
    Рекао сам му неђе на средину дуела да бих волио да побиједи, али искрено оно :)

САд могу да му прокоментаришем дефку :)

Пеки, само ми објасни ово на крај, ове бројеве, они ми нису јасни, можеш и на пвт, свеједно :)

14. Пеки, само ми објасни ово на крај, ове бројеве, они ми нису јасни, можеш и на пвт, свеједно :)

Час посла:

1 - један
    2 - два
    3 - три
    4 - четири
    5 - пет
    6 - шест
    7 - седам
    8 - осам
    9 - девет
    0 - нула

То ти је за почетак. Кад то савладаш, показаћу ти и двоцифрене бројеве, па после и основне рачунске операције.

15. Ja i pojela nešto, a mog protivnika još nema... :/

16. Фала Пеки, фала СМаре, знао сам ја од почетка да ћу д' победим :))
    Пеки спремај се за четвртак да ти покажем како се пишу дефиниције :Д
    СМарко ти бројеви на крају су број плусева подељен бројем минуса :)

17. Час посла:

1 - један
    2 - два
    3 - три
    4 - четири
    5 - пет
    6 - шест
    7 - седам
    8 - осам
    9 - девет
    0 - нула

То ти је за почетак. Кад то савладаш, показаћу ти и двоцифрене бројеве, па после и основне рачунске операције.

Хвала :)
    Полако, немој тако брзо рачунске операције :)

СМарко ти бројеви на крају су број плусева подељен бројем минуса :)

Фала :)
    Само да знаш да навијам за тебе у следећем колу, пекију ћу минус да лупим :р

18. Ја чекао, и нисам дочекао ништа, а таман се понадао да ће овај дан проћи без испала и одустајања...

Било како било, проглашавам Сторму победником у дуелу против Туртлбоја, с обзиром да се он није појавио и после сат и по времена чекања.

Принуђен сам и да прогласим себе победником у дуелу против Пфцабаре, с обзиром да се он такође није појавио, ни у првом термину (13:00), ни у другом (23:30).

19. Пеки, која је теби тема? Дај да пишем ја, па прођи ти иако те побиједим :р

20. Ako treba rezerva, ubacujem se i ja.
    Samo mi na brzinu objasnite pravila. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.