Вукајлија куп - мај/јун 2011. - sponsored by Кифла™ - 1. syngrafeas 2. Agilni 3. DCX (први пост ове за више инф.)

1. Е Пеки јел смем ја да напишем дефиницију на СМаркову тему да му појасним како се то ради? :Д

2. Рађено је рангирање пре жреба, немогуће је сад да убацим аутора са 50 пратилаца уместо аутора са 3. Јебига, следећи пут. :)

3. Рађено је рангирање пре жреба, немогуће је сад да убацим аутора са 50 пратилаца уместо аутора са 3. Јебига, следећи пут. :)

Не због пролаза итд, него чисто ето да напишемо дефке, чисто да их више људи прочита :)

Е Пеки јел смем ја да напишем дефиницију на СМАркову тему да му појасним како се то ради? :Д

Да је Смарко написао дефку какву је хтио попушио би га ти, него је таква ситуација била :Р

4. L0L
    Е Пеки јел смем ја да напишем дефиницију на СМАркову тему да му појасним како се то ради? :Д

Слободно. :)

Елем, реших још мало да унесем живости у такмичење:

Од данас, сваког дана, дефиниција са најбољим односом плусева и минусева добија насловну страну. Тако да не буде да испаштају најбољи јуче и данас, Стивен и Запата добијају насловну, као и сутрашњи победник!

5. Од данас, сваког дана, дефиниција са најбољим односом плусева и минусева добија насловну страну. Тако да не буде да испаштају најбољи јуче и данас, Стивен и Запата добијају насловну, као и сутрашњи победник!

Bogme, zaslužili su. Bar ova dvojica, ostaje da se vidi za sutra. :)

6. Opaaaa, motivacija raste, ulozi se povećavaju, Peki zakuvava džem :)

7. Од данас, сваког дана, дефиниција са најбољим односом плусева и минусева добија насловну страну. Тако да не буде да испаштају најбољи јуче и данас, Стивен и Запата добијају насловну, као и сутрашњи победник!

Opet ja na naslovnu za sutra, pa dobro, ako baš mora :)

8. пу мајку му, измаче ми насловна замало :D

9. Peki, pošto se još ne objavljuje sutrašnji raspored duela, ja samo da podsetim da Mlata i ja nastupamo od 10h izjutra, za slučaj da ti je taj post sa neznamsadkojestrane promak'o. Čisto da se organizuješ za buđenje :)

10. Да резимирамо данашњи дан:

http://img94.imageshack.us/img94/364/junakonferencija.jpg

Два аутора се нису појавила, нажалост, ал' шта је ту је. Кад погледам да се од 32 такмичара у прва два дана појавило 29, опет је добро. Честитке свима што иду даље, честитке Стивену и Запати који добијају насловну. :)

11. Елем, реших још мало да унесем живости у такмичење:

Plagijatoru nijedan. :P

12. Plagijatoru nijedan. :P

:)))))))))))))))

Добро, добро... Била је то Лулина идеја....

13. :)

Eno odoše na naslovnu.

14. Peki daj raspored za sutra, ja znam da igram u 12,00h k'o Selta Vigo nedeljom, nabijem joj ga majke.

15. Ksela i ja smo se odlučili za matine u 11oo, zbog TV prava.

16. Саћу да прегледам целу тему и сакупим све заказано за сутра. Објавићу то у новој теми која ће бити закључана и налазиће се у подфоруму "Све везано за Вукајлију", на врху.

17. Овај... хвала. Јесте да моја није за насловну, али се нећу бунити, јер ће ми ове две у истом дану донети пар пратилаца. А главни ми је циљ да што више људи чита моје изливе :)

:глади своју набреклу виртуелну курчину:

18. plagiarist/n1k0lakv - 13:00

Mlata/Агилни - 10:00

Бојанбој/Вучица - 12:00

Окс/Џела - 11:00

Марја Ди/Луди Чак - 16:00

Не'амнадимак/Деџон - 19:00

Максимилијан Морел/Шанзам 13:00

Чекам Дотера и Хогара Страшног да ми јаве кад ће бити њихов дуел.

19. Чекам Дотера и Хогара Страшног да ми јаве кад ће бити њихов дуел.

15:00

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.