L0L
Е Пеки јел смем ја да напишем дефиницију на СМАркову тему да му појасним како се то ради? :Д
Слободно. :)
Елем, реших још мало да унесем живости у такмичење:
Од данас, сваког дана, дефиниција са најбољим односом плусева и минусева добија насловну страну. Тако да не буде да испаштају најбољи јуче и данас, Стивен и Запата добијају насловну, као и сутрашњи победник!
Од данас, сваког дана, дефиниција са најбољим односом плусева и минусева добија насловну страну. Тако да не буде да испаштају најбољи јуче и данас, Стивен и Запата добијају насловну, као и сутрашњи победник!
Bogme, zaslužili su. Bar ova dvojica, ostaje da se vidi za sutra. :)
Opet ja na naslovnu za sutra, pa dobro, ako baš mora :)
Peki, pošto se još ne objavljuje sutrašnji raspored duela, ja samo da podsetim da Mlata i ja nastupamo od 10h izjutra, za slučaj da ti je taj post sa neznamsadkojestrane promak'o. Čisto da se organizuješ za buđenje :)
Два аутора се нису појавила, нажалост, ал' шта је ту је. Кад погледам да се од 32 такмичара у прва два дана појавило 29, опет је добро. Честитке свима што иду даље, честитке Стивену и Запати који добијају насловну. :)
Саћу да прегледам целу тему и сакупим све заказано за сутра. Објавићу то у новој теми која ће бити закључана и налазиће се у подфоруму "Све везано за Вукајлију", на врху.
Овај... хвала. Јесте да моја није за насловну, али се нећу бунити, јер ће ми ове две у истом дану донети пар пратилаца. А главни ми је циљ да што више људи чита моје изливе :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Е Пеки јел смем ја да напишем дефиницију на СМаркову тему да му појасним како се то ради? :Д
Рађено је рангирање пре жреба, немогуће је сад да убацим аутора са 50 пратилаца уместо аутора са 3. Јебига, следећи пут. :)
Не због пролаза итд, него чисто ето да напишемо дефке, чисто да их више људи прочита :)
Да је Смарко написао дефку какву је хтио попушио би га ти, него је таква ситуација била :Р
Е Пеки јел смем ја да напишем дефиницију на СМАркову тему да му појасним како се то ради? :Д
Слободно. :)
Елем, реших још мало да унесем живости у такмичење:
Bogme, zaslužili su. Bar ova dvojica, ostaje da se vidi za sutra. :)
Opaaaa, motivacija raste, ulozi se povećavaju, Peki zakuvava džem :)
Opet ja na naslovnu za sutra, pa dobro, ako baš mora :)
пу мајку му, измаче ми насловна замало :D
Peki, pošto se još ne objavljuje sutrašnji raspored duela, ja samo da podsetim da Mlata i ja nastupamo od 10h izjutra, za slučaj da ti je taj post sa neznamsadkojestrane promak'o. Čisto da se organizuješ za buđenje :)
Да резимирамо данашњи дан:
http://img94.imageshack.us/img94/364/junakonferencija.jpg
Два аутора се нису појавила, нажалост, ал' шта је ту је. Кад погледам да се од 32 такмичара у прва два дана појавило 29, опет је добро. Честитке свима што иду даље, честитке Стивену и Запати који добијају насловну. :)
Plagijatoru nijedan. :P
:)))))))))))))))
Добро, добро... Била је то Лулина идеја....
:)
Eno odoše na naslovnu.
Peki daj raspored za sutra, ja znam da igram u 12,00h k'o Selta Vigo nedeljom, nabijem joj ga majke.
Ksela i ja smo se odlučili za matine u 11oo, zbog TV prava.
Саћу да прегледам целу тему и сакупим све заказано за сутра. Објавићу то у новој теми која ће бити закључана и налазиће се у подфоруму "Све везано за Вукајлију", на врху.
Овај... хвала. Јесте да моја није за насловну, али се нећу бунити, јер ће ми ове две у истом дану донети пар пратилаца. А главни ми је циљ да што више људи чита моје изливе :)
:глади своју набреклу виртуелну курчину:
plagiarist/n1k0lakv - 13:00
Mlata/Агилни - 10:00
Бојанбој/Вучица - 12:00
Окс/Џела - 11:00
Марја Ди/Луди Чак - 16:00
Не'амнадимак/Деџон - 19:00
Максимилијан Морел/Шанзам 13:00
Чекам Дотера и Хогара Страшног да ми јаве кад ће бити њихов дуел.
http://vukajlija.com/forum/teme/26978-vukajlija-kup-2011-sponsored-by-kifla-informacije
Нова тема, биће ту све битно.
15:00