Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Xela, odustao sam od definisanja, ovo je zadnje govno. Cestitam brdac, dokazao si da pratioci ne oznacavaju pobedu.
Peki jesi pročitao moj predlog da se kupovi igraju češće ali da budu manji? Recimo 16 autora na svakih mesec dana otprilike, mnogo je lakše organizovati i brže se završi.
Прочитао сам био, али не стидох да одговорим. Није битно колико има такмичара, али је зајебано за организовати. Друго, није намера овог купа да повратимо у потпуности такмичарски дух који је некада владао сајтом, тако да, мени је ипак некако боља варијанта да имамо један летњи и један зимски куп годишње. У овој ситуацији више није боље, јер постоје добре шансе да се заситимо нечега што за сад видим да вам се баш свиђа, а мени свакако није циљ да се заситимо.
Otkud znaš da se zajebao? Možda voli trandže lol
Edit:
Ok Peki :)
Matrikse ne odustaj, nije Kup cela Vuka...
Što se tiče trećeg kola i finala konferencija da li baš moraju da se rasporede u 4 dana? Mogla bi polufinala zapada i juga, kao i severa i istoka, da se igraju u istom danu. Ako je ovo prebrzi tempo takmičenja mogli bismo posle 2. kola istoka (subota) napravimo dvodnevnu pauzu i tad da se organizuje 4. konkurs za tematsku definiciju.
Ma nije zbog toga. Sad sam video da mi bas ne ide.
ma jok urrade, ne treba sad da je utrpavamo, dok se ovo zavrsi ljudi ce se uzeleti tematskih defki, tj tog sistema takjmicenja, pa kad se smore s tim, bice nesto trece...
предвиђам опасну смену генерација на вуки :Р :D
Ne zajebavaj, biće opet kup, da ti ništa ne govorim - videćeš i sam večeras :)
Matriks, ovo je baš bilo u "zbog da jedeš govna" fazonu. Ne palamudi, nego nastavi da definišeš. Ti si jedan od retkih ovde koji ne izvaga precizno svoju definiciju, već piše iz srca. Tada su moguće greške, jebi ga. Samo cepaj i dalje, ti kad ubodeš, to je biser!
Što se tiče trećeg kola i finala konferencija da li baš moraju da se rasporede u 4 dana? Mogla bi polufinala zapada i juga, kao i severa i istoka, da se igraju u istom danu. Ako je ovo prebrzi tempo takmičenja mogli bismo posle 2. kola istoka (subota) napravimo dvodnevnu pauzu i tad da se organizuje 4. konkurs za tematsku definiciju.
Биће паузе тек после финала конференција. Остатак распореда иде као по плану у првом посту, мени као организатору много више одговара, јебига.
Честитам Матриксу на коректној партији и захваљујем му се на честиткама. Хвала и осталима који су ми честитали победу.
Драго ми је што сам као 64. уједно и последњи носилац турнира, и као неактиван и анониман аутор успео да прођем у друго коло у овако жестокој конкуренцији, где су много бољи аутори испали већ на старту.
respektujem svakog protivnika, gledam samo mec koji sledi, a to je laki.
laki gaji poseban stil definisanja, bice tesko...
jedva cekam duel sa lakijem...BILDERU POBEDICXU TE!
Bruce i ja kačimo za koji minut.
Po mom satu još dva minuta, molim Pekija da dobro obrati pažnju da mi neki mod ne obriše defku :))))
Postavio, može linkovanje
http://vukajlija.com/podocnjak-se-odliva-niz-stepenice-vidim-sovu-i-dve-male-prepelice/356247
http://vukajlija.com/podocnjak-se-odliva-niz-stepenice/356248
Почело у 21:00, крај у 23:00
i na poluvremenu prednost jednog takmicara ali nije nedostizna :D
Obrisan Papučar. Intervenišite!