U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Na primjer nositi nezatamnjene prozirne cvike, bez dioptrije je idiotizam na kub.
Ja sam nekoliko godina nosio cvike jer sam kratkovidan (-2,75), ali sad nosim sočiva i mnogo sam ljepši bez cvika, a i mnogo je lakše i praktičnije sa sočivima, samo se treba prvih sedam dana naučiti kako se stavljaju i skidaju, a poslje je pjesma.
Meni je to kulj ako neko stvarno ne vidi dobro pa stavi stakla sa dioptrijom u takve naočare. Inače mi glupo jer te obične sjebu vid.
Ne sjebu vid, već su čista glupost, mogu ti sjebati vid isto koliko i gledanje kroz prozor. Obično staklo ne škodi. Ali čemu to?! Koji je to kurac, da pored zdravih očiju stavljaš neki kurac od cvika na sebe.
Или их не скидаш по пар месеци, попут мене. :)
Sto ja volim da citam Joviciceve izvestaje o tome kako napreduje kroz zivot:)))
A kakva su kod tebe sočiva? Kolika ti je dioptrija, mogu li svi takva da nose?
Обична, мека Бауш&Ломб сочива, диоптрија -2,25. Него сам сомина, мрзи ме да их скинем, а кад одем код офтамолога, кажу ми да је све до јаја, па се не бринем да ћу да ослепим.
Neko ko je kul to nosi pa ljudi pokušavaju biti kul. Prosto je.
A ja mislio neka gas-propusna. Čuo sam da ne valja obična dugo držat, ne zbog vida, već zato što ti se onda oči ne opskrbljuju kiseonikom kako treba. E ta je teorija i meni mali nejasna, ali jebiga. Ono što mi je jasno je da ako prespavam sa sočivima oči mi budu crvene, desilo mi se to par puta. A i zamute se nakon dugog nošenja.
Wojtek, zar smiješ tako da ne skidaš sočiva? Jes' da nemam iskustva al' sam mislila da to moraš skinuti pred spavanje. Ili bar tako rade skoro svi koje znam. :)
Nit je kul originator te ideje, nit su kul oni što ga slijede.
Sunčane cvike OK, dioptrijske OK, ali te prozirne bez dioptrije su glupost.
Pa ljudi misle da je kul. Tim istim ljudima je Lejdi Gaga kul, valjda ti je sve jasno. Dobro, ne baš svima al' navedoh kao primjer.
Lično meni su te naočare kul al' kao što rekoh sa dioptrijom. Meni se sviđaju ali mi glupo nositi ih bez dioptrije.
Са црвенилом са имао проблема у почетку, али сада ни мало. Мућење при дугом ношењу стоји, догађа се повремено, поготово ако сам уморан,
Прокси, верујем да постоји разлог, али, ето, ја већ једно пет година функционишем тако и на сваком прегледу ми кажу да сам добар. Навика, јебеш га. Нећу више да офтопикујем, извињавам се.
Охо, не бих да рушим снешка, али отворите тему Бош и ломб, па тамо пишите како не видите беле мачке.
Ово је озбиљна тема о хипстерима а ви се ту зајебавате.
Jel ovo hipsterska pesna?
http://www.youtube.com/watch?v=XjLmehTN4v8
Da skroz!!!!!!!!!!
Rodonačelnik hispterstva u Srbiji sa svojim "ironičnim" brčićima....Brij'o bi ga motikom!
http://www.urbanbug.net/upload/image/03%202008%20UB38/nastic@bug1.jpg
http://cdn-www.cracked.com/articleimages/ob/hip2.jpg
HA ha do jaja!
A ko ti je ovaj brkati hipster?