Prijava

Al' da: mrzim kašnjenje-patološki,mrzim,mrzimmm!!!

+3

Ahahaha,o kako mi je drago da se razumemo... :))

иам ритуал којег оћу да се ослободим а то је стављање кондома пре јебања :(

Jebote, svi imamo opsesivno kompulsivni sindrom. I svi slicne rituale.

Kad se vracam uvece iz grada volim da nabijem kapuljacu na glavu i da se izbuljim i gledam napred kao narkoman. Tako se nekako osecam sigurnije i brze mi prodje put. Ne pitajte zasto, jer ni sam ne znam.

EDIT: i uvek gledam zbir glasova za definicije i gledam da mi rank bude paran

Maltene svaki dan prepakujem knjige na policama i brojim ih. Svaki put zaboravim koliko ih imam, a imam neku očajničku potrebu da znam tačan broj. Volim da prelazim prstima preko korica i da ih sređujem stalno, neki put po azbučnom, neki put po abecednom redu, ponekad po žanrovima, ili izdavačkim kućama, čak i po veličini, ili po tome koja mi je trenutno favorit do one koja mi se ič ne čita. Skoro mi je drugarica napomenula da imam trip da kad kupim knjigu bukvalno sve vreme moram da je držim u rukama, ili bar što bliže sebi, čak i nesvesno.

Ja imam tripa da sve mora da bude organizovano i sređeno pod pravim uglom, na istom odstojanju od ivica stola itd. A ako je ukoso, onda mora nekako pravilno ukoso, tipa 45 ili 30 stepeni. Ne može nešto ofrlje.

imam trip da stavim fon na nečujno kad idem u krevet:)

Кад имам неку дилему и треба да се одлучим, погледам ручни сат, па ако је секундара у горњем делу круга (од 9 до 3) онда је то предстаља прву солуцију, а ако је у доњем другу. :Д

uvek doteram sat bar 3 minuta unapred.

Ujutru (ako mogu da ustanem) siđem do wc-a, obavim fiziološke potrebe, odem do kuhinje, izvadim mačora iz frižidera, sipam mleko, podgrejem i popijem jednu šolju. Odem na sprat i dreždim ovde u off modu jedno sat vremena. Siđem da žderem, vratim se u sobu, učim, odem na faks. Popijem koje pivo u parkiću, dođem kući, izvadim kera iz veš mašine, večeram, dreždim još par sati sa vama i odem da kuntam.

Uvek jebem mišneri, pa ona gore(il gde god hoće), pa mišneri za kraj. Uglavnom svaki put počnem i završim mišneri, i nikako drugačije.
---
Posle buxne obavezno moram da nađem neku salamu i pojedem bez leba (makar jedan zalogaj) i zalijem voćnim jogurtom (ili običnim ako nema voćnog). To tako mora i tačka.
---
Kad položim ispit praktikujem da se ne vratim kući do sutra ujutro (kad god da se završi), a kad padnem ispit takođe praktikujem da se ne vratim do sutra ujutro.
----------
Eto, to su mi najuvreženiji rituali.

Pa ovo pređe u opsesivno kompulsivnu temu.
Kad ustanem moram da namjestim krevet prije nego što krenem da radim bilo šta drugo.
Pri otvaranju brauzera moram da odem na stranicu goal.com.
Što se tiče bolesnih navika, ponekad brojim riječi u prevodu filma, oba reda, i dijelim sa tri. I gazim linije po putu, uglavnom. Izbjegavam fleke od žvakaćih po pločniku. Ove ops.komp stvari radim kad ne žurim i kad mi je dosadno.

EDIT: i ovo

Al' da: mrzim kašnjenje-patološki,mrzim,mrzimmm!!!

Ja imam ritual (mada je više OKP) kada pijem kafu.

Ako sam u kafiću - natpis na čaši mora da gleda u mene, isto tako i na šoljici. Ako nema natpisa - drška obavezno na lijevu stranu pod pravim uglom u odnosu na ivicu šanka ili stola. Kašičica obavezno na desnu stranu, savršeno poravnata sa kutijom cigara čije je lice okrenuto ka gore.

Linije pokušavam da preskačem ali kad sebe uhvatim kako izigravam majmuna - prestanem. Nakon jedno 10 koraka ponovo počnem sa preskakanjem linija na trotoaru.

Bilo je još previše toga ali sam većinu stvari uspio da riješim sa psihologom.

Uvek se prekrstim pre nego što pojebem tuđu ženu.

Inače nisam nešto pobožan, ali štaš, brak je svetinja.

Svako veče od devet sati idem na basket, istuširam se, popijem multivitaminka, na Vukajliju ( osim ako nema NBA). Ujutru nemam rituale, sem učenja jebene anatomije.

Кад излазим из куће, обавезно пипнем шпорет, откуд знам, можда ради а не сија. И бојлер погледам, бар два пута. И бацим поглед на канту за ђубре, можда је остао неки пикавац упаљен.

На послу сваког јутра иста сцена, 'ладан нес, новине, па нет. И брисање телефона влажном марамицом.

Шоми
иам ритуал којег оћу да се ослободим а то је стављање кондома пре јебања :(

ноууу!

Ne brišem poslate poruke na telefonu kako bih mogla kasnije da se divim svojim umotvorinama.

Dan prije ispita odlučim da ću izaći u idućem roku.