Serbia on PC

1. У Soldier of Fortune, цео трећи ниво се дешава на Косову. Шатро, српски терористи малтрерирају јадне Шиптаре...

2. A što MI ne napravimo igu u kojoj smo do jaja? Mislim, znam da nema para, al bar tetris u bojama naše trobojke.

3. Ел у СОФ беше оно кад јуриш кроз катакобме на Косову, а у њима графити са усташком заставом, а испод пише "Србија Шешељ"? Нисам ја те игрице никад игро, ал ми се чини да сам тако нешто видо пре 10 година из доба кад сам делио комп са буразом.

4. A što MI ne napravimo igu u kojoj smo do jaja? Mislim, znam da nema para, al bar tetris u bojama naše trobojke.

ТО! +111

5. Ел у СОФ беше оно кад јуриш кроз катакобме на Косову, а у њима графити са усташком заставом, а испод пише "Србија Шешељ"?

Jeste. Cijela ta igra je neko teško ludilo.

6. Ај што ми не можемо да направимо игрицу - нема се пара, ал што браћа Руси не могу да издвоје које милиЈонче за игрицу у којој би испрозивали Амере и јебали им кеву због свих оних бљувотина и милијарди евра које су зарадили на исте.

7. Има у Фифи 2000 Звезда, генерација '91. ГРОБАРИ ГДЕ СТЕ МИШЕВИ ОПАААААА КОМПЛЕКСИ

8. Ima u Civilisations 5 Beograd kao grad država. Bio mi glavni saveznik pored Hijavate i Gandija dok sam sa Odom Nabungom klao Napoleona, Bizmarka i Darija!

9. Замисли игрицу где Војвода Шешељ пичи са пушком кроз Хаг и убија оне ватиканске курве! И следећа мисија у Ватикану, као побегао Шеки и пичи кроз цркве и убија масоне, а папа курва бежи на врх неке стене одакле се хеликоптером удаљава у непознатом правцу. АЛИ УЗАЛУД! Задња мисија, Шеки лови Бенедикта по жабарским планинама и узима му скалп на крају. Може још да се доради, али то је нека оквирна идеја, ако неко има паре да финансира.

Ја би ово без зајебанције купио.

10. Ја би ово без зајебанције купио.

А још плус бонус ниво каце Војвода враћа у Србију, и рока домаће издајице рода срБскога!

11. Zašto ne neki CoD Kosovo ?!

12. U jednoj pucačini, Mortyr II (2. Svetski rat), dve, tri misije su smeštene u Negotinu.

http://www.youtube.com/watch?v=eskmIip2a00

13. Замисли игрицу где Војвода Шешељ пичи са пушком кроз Хаг и убија оне ватиканске курве! И следећа мисија у Ватикану, као побегао Шеки и пичи кроз цркве и убија масоне, а папа курва бежи на врх неке стене одакле се хеликоптером удаљава у непознатом правцу. АЛИ УЗАЛУД! Задња мисија, Шеки лови Бенедикта по жабарским планинама и узима му скалп на крају. Може још да се доради, али то је нека оквирна идеја, ако неко има паре да финансира.

To! Neki Sheshel's creed ili tako nešto.

14. Uncharted 2 - srpski zlocinac zoran Lazarevic, negativac
    Resident evil 6 - Djavo , opisan kao srpski demon
    Sniper ghost warrior 2 - Glavni zloca General Vladic M. (zvuci poznato)

15. Vladić M. HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

16. Ima Voren Vidic u Asesins kridu. Naravno, negativac.

17. U Civilization 4 i 5, kad se rodi veliki naucnik igra mu da random ime, pa nekad bude Tesla.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.