Коју игру следећу да скинем?

1. Играм Хек ен Слеш РПГ игре. Препоручио бих Торчлајт 2, Титан Квест + Имортал трон + Фрозен Врлд/Лилит, Дијабло три ме разочарао.

2. Dobar je Dishonored Care , a ima li k'o da preporuci neku igru da igram sa ortakom onlajn ili ako nateram brata ovako co-op neki :D

3. Ko nije probao Monhroon Kart neka isproba. Jeste više za decu ali je zabavna i zarazna igrica. :)

4. Dobar je Dishonored Care , a ima li k'o da preporuci neku igru da igram sa ortakom onlajn ili ako nateram brata ovako co-op neki :D

Ако играш и са братом онлајн, дефинитивно Splinter Cell 3: Chaos Theory

5. do jaja što mogu da poteram Dishonored, nisam se nadao da moja knata to može, dopadam igricu. al jebemu, nema šanse sve u steltu da se odigra, a trudim se kolko mogu. uglavnom rilodujem sejvove kad preteram s kiling spri.

6. Imam dual kor 2GHz, ram 2GB 1333Hz, i integrisana grafička HD3000 (lap-top). Preporučite mi neku igricu sa DOBROM, ZANIMLJIVOM I RAZVIJENOM pričom. Može da mi podrži Skyrim, Deus Ex HR, tako da neke novije igrice dolaze u obzir.
    Oblivion-zanimljiv kao Skyrim?
    Half-Life 2-vredi li kog groša?
    Zna li neko dobru strategiju a da nije TW, LOTR, C&C?
    Uzgred Komand end Konk Tajbirium vors 3 plodi, toplo preporučujem. Tajbirium tvajlajt je golo gomno i veliko razočarenje.

7. Oblivion je po meni bolji od Skyrima, ali nisam ga igrao odavno... Grafika je losija svakako ali mi je definitivno mnogo bolji utisak ostavio Oblivion..
    Ako nisi igrao GTA San Andreas onda ti to preporucujem... I Batman Arkham Asylum i Batman Arkham City, obe su odlicne, pogotovu ako ako volis sismisa...
    Strategije? Starcraft 2, Civlization 4, Heroes of Might and Magic 5.

8. nem pojma, pokušaj neku iz serijala WarHammer.
    ili StarCraft
    ili Heroes of Might and Magic, svi delovi osim 4. ne, četvorka je okej, petica je najgora.

9. Oblivion-zanimljiv kao Skyrim?

Скајрим је њесра по мени, није уопште занимљив за играње.

Zna li neko dobru strategiju a da nije TW, LOTR, C&C?

Paraworld растура. Воркрафт 3?

Uzgred Komand end Konk Tajbirium vors 3 plodi, toplo preporučujem.

Истина, само ми не ради Fallout печ а имам оригинал, пу.

Preporučite mi neku igricu sa DOBROM, ZANIMLJIVOM I RAZVIJENOM pričom.

Драгон ејџ: ориџинс. Нешто најбоље што сам играо у животу.

10. Skinuću GTA ovaj novi, al to tek kad kupim nov kompjuter, znači za jedno 6 godina kad ovaj bude imao 15....

11. De da ne igram GTA San Andreas (bez šifara, 2 puta obrnuo, mnogo zanimljivije nego sa)
    Heroje 3 i 5 sam igrao. Trojka je nekako institucija
    I Workaft 3, Frozen Throne-zanimljive su kampanje.
    Igrao sam i Civilizaciju V sa Gods and Kings DLC-om, mada čuo sam da je 4 bolja, više mogućnosti, pa ću probati.
    Evo da ja predložim stare klasike: Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - 5+ ima sile, kurci palci
    Halo - pucačina sa SiFi pričom, jebi vanzemaljce
    I Eragon- Jerbo ne sećam pojedinosti, al znam da je bila dobra.

12. Halo - pucačina sa SiFi pričom, jebi vanzemaljce

ta igrica je predobra. u fazonu, običan disk od 700mb, a igrica preeeduga. i grafika je čak i okej sasvim i za neki današnji nivo gejminga.

13. "Драгон ејџ: ориџинс. Нешто најбоље што сам играо у животу."
    игра са најретардиранијим крајем икада смишљеним. ужас

14. Је л има нека игра да је на фазон Хитмена, сличан гејмплеј? Да опеглам док не изађе пети Хитмен.

15. imaš ova novi Dishonored, samo što je iz prvog lica.ima nekih tripova hitmena i assasin krida.

16. E bre oće moći moj gore pomenuti komp moći da podrži Itmena 5?

17. nem pojma, meni onaj sys req reče da nema šanse da poguram Dishonored, sve u crveno, kad ono, međutim, može bez jebemti. tako da to nije baš merodavno.

18. игра са најретардиранијим крајем икада смишљеним. ужас

Нисам стиго до краја, лололо
    одвикнем се, па ми после три месеца безвезе да идем са истим херојем, па правим новиг и тако.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.