Коју игру следећу да скинем?

1. Prototype 1 jebe kevu i zavija sarmu, ali dvojka me razočarala svojom monotonijom i pričom.

2. Ti si nadrkani Irac u Parizu, besan i željan osvete, angažuje te francuski pokret otpora i avantura počinje. Igra je jako lepa jer je crno bela u kraju grada koji još nisi oslobodio, boja dolazi kada ga oslobodiš. Ima stelt elemenata, treba da se šunjaš da te ne vide nacisti, možeš se pentrati po svim bukvalno zidovima i krovovima zgrada, prilaziti Švabama sa leđa i tako ih ubijati. Zatim se preobučeš u vojnika, ne možeš ako ga upucaš jer na taj način unakaziš uniformu pa te drugi vojnici mogu prepoznati. Probajte.

Igrao sam ovo dobra je igra
    Moja preporuka.

3. Ја кад уђем у ту игру и покренем кампању затамни се екран и морам да рестартујем комп јбг.

4. KOJA POBEDA JE ONAJ KLIP SA FARMINGOM! :D

5. ne znam da li je neko spomenuo, ali half-life...ceo serijal. jebe.

6. Da, bre, sad skoro je izašla Black Mesa, Half-Life kec sa Source enginom, valjalo bi i to obrnuti kad se bude imalo vremena, kažu da je jebeno dobro prerađeno.

7. + za Black Mesa. Jos je izasao neki dodatni sadrzaj koji produzuje igranje za 20 min

8. Kul. Poslednje što sam ja čuo je da su stigli do Lambda kompleksa valjda, neposredno pre odlaska na Xen, sad šta je rađeno skorije nem' pojma.

edit: +grilion na avatar, Black :D

9. Doradjeno je nesto u sredini, cini mi se surface tension. Hvala hvala. :)

10. ne znam za vas, ali ja kad teram black mesa nijedan lik ne pomjera usta dok govori. malo iritira, ali igra je opet takva da se može prijeći preko toga. e da li ste čuli da je umro glasovni glumac koji je davao glas gordonu frimenu

11. e da li ste čuli da je umro glasovni glumac koji je davao glas gordonu frimenu

Lololo. Pa kako će sad da snime treći deo?

12. Људи, знате ону игру Лимбо? Треба ми нека на тај фазон али да има адвенчр мод, а не да је онако просто ко лимбо итд :)

13. Gledo Kuma juče, sad sam se navuko, mora skinam igru, pa dobrćem ponovo.

14. kažu da je kum igra neko teško govno. nisam probao, ali tako kažu recenzije.

15. Па, први део и није лош, али је други ђубре.

16. Skini Mafiu al prvi deo, igra ubija a jedna od igara koja ima najbolju pricu. Drugi deo nisam igrao al lose je ocene dobio.
    http://www.sk.rs/2002/10/siop04.html evo ti opos prvog dela, i ako je stara igra nije losa grafika.

17. Limbo mi je totalno bezvezan ali Cokula ako oces nesto u tom stilu radjeno imas ovog bre shank 2 i neki mark of the ninja interesantne igrice, a sto se tice mafie 2 igra je jedna od najboljih ikada uradjenih igara ne znam sto je dobijala lose ocene

18. Mafia 2 je kultčina, skoro koliko i Mafia 1.

19. Mafia 1- ubedljivo najbolja igrica (a puno sam igra sreeeooooo...). Obrisao sam i najnoviji nitvor speed i asasin krida i gomilu novijih naslova a instalirao mafija 1. I prešao juče - kida. Ko ima slabiji komp može komotno da cepa na high. Grafika pojedinih objekata gde se odvijaju misije (hotel, stovarište, stari zatvor, banka, umetnička galerija..) je na nivou gta 4 ako ne i bolja. Priča i glasovi glumca desetka. Misije - desetka (neke su malo teže) Mane: malo siromašnije teksture grada (ulice, zgrade, vozila), iq protivnika/saradnika nekad zapinje pa čine neke nepredvidive stvari (neće da uđe u kola, bije u prazno, trči glavom kroz zid..) ali to je sitno, loše kretanje glavnog junaka u pojedinim segmentima (penjanje na kantu, preskok žive ograde od cirka 20cm zahteva bar tri pokušaja...).
    Ali iako je starija od gta 4 u mnogim stvarima je bolja: Glavni lik ne može da strpa i mitraljez i pušku i 15 pištolja u gaće kao Niko Belić (sem kad nosi kišni mantil može da sakrije pušku), ne hrani se hamburgerima da osveži energiju nego uzima paket prve pomoći (logična stvar), ne može da jurca u svako doba dana preko 60 na sat u gradu (aps), može da ide i van grada (te misije van mape daju posebnu draž igrici). itd.

20. kažu da je kum igra neko teško govno. nisam probao, ali tako kažu recenzije.

Ne verujem u recenzije igrica, tj. ne čitam ih, prvi deo je sasvim dobar, drugi ne.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.